Demba Ba'dan S. Arabistan yorumu! "Gitmek normal"

Beşiktaş'ın eski golcülerinden Demba Ba, şu dönemde futbolcuların Suudi Arabistan Ligi'ne gitmek istemelerinin normal olduğundan bahsetti.

GİRİŞ 09.07.2023 11:48 GÜNCELLEME 09.07.2023 15:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın eski yıldızlarından Demba Ba, Suudi Arabistan'a yapılan şimdi ki transferlerin gayet normal olduğunu ve bu tekliflerin oyuncuların kariyerinde karşısına sadece bir defa çıkabileceğini söyledi.

Demba Ba, "Ben Beşiktaş'ta oynarken Çin'den teklif geldiğinde biraz düşündükten sonra kabul ettim çünkü bu karşınıza bir defa çıkan bir fırsattı ve bende bu fırsatı değerlendirdim." dedi.

"Yakın olduğum menajerler söyledi..."

Suudi Arabistan'ın transferlerinin normal olduğunu söyleyen Demba Ba, "Benim konuştuğum ve yakın olduğum menajerler daha fazla oyuncunun Suudi Arabistan'a transfer olmak istediğini söyledi ve bunlardan bazıları cidden dünya yıldızı diyebileceğimiz isimler." diyerek daha fazla yıldızın Suudi Arabistan Ligi'ne transfer olabileceğini kaydetti.

KAYNAK: AKŞAM
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Emrehan 9 ay önce Şikayet Et
    Futbol meslektir para için oynanır. Kim çok verirse oraya giderim o kadar
    Cevapla