Mustafa Kaplan'dan Arda Güler yorumu! "Çok sevindim"

Spor Toto 1. Lig ekibi Giresunspor'da Teknik Direktör olan Mustafa Kaplan, Real Madrid’e transfer olan Arda Güler’in yeteneğini Gençlerbirliği’nde görev yaptığı dönemde ilk görüşte fark ettiğini ifade etti.

Mustafa Kaplan'dan Arda Güler yorumu! "Çok sevindim"
Mustafa Kaplan'dan Arda Güler yorumu! "Çok sevindim"
GİRİŞ 07.07.2023 20:10 GÜNCELLEME 07.07.2023 20:10

Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, İspanyol devi Real Madrid ile 6 yıllık sözleşme imzalayan Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği’nde çalıştığı dönemde Arda Güler’in altyapıya kazandırıldığını dile getiren Kaplan, "Onu ilk seyrettiğimde müthiş yeteneğini fark ettim. Arda’yı o dönem yetenekli futbolcular grubuna aldık ve İlker hocamıza teslim ettik. A takımda maç kazandığımız zaman ben ve rahmetli oyuncu kardeşimiz Ahmet Çalık ve şu anda Fenerbahçe’de forma giyen İrfan Can Kahveci o gruba prim veriyor, o gençlerimizi motive ediyorduk. Dönemin başkanı Murat Cavcav Bey'e ‘Arda’yı satmayın, mutlaka profesyonel yapın’ dedim. Ankaragücü’ne gittim, o esnada Arda satıldı. Real Madrid’e transferine çok sevindim. Bence özel yeteneği ile Arda İspanya’da da başarılı olacaktır" dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.