Sivasspor, Avrupa devlerini geride bıraktı

Sivasspor, 2022-2023 sezonunda Avrupa kupalarında gösterdiği başarılı performansla bu sezon toplanan puanlarda Barcelona, Ajax, Atletico Madrid ve Marsilya gibi kulüpleri geçti.

Sivasspor, Avrupa devlerini geride bıraktı
Sivasspor, Avrupa devlerini geride bıraktı
GİRİŞ 22.06.2023 18:00 GÜNCELLEME 22.06.2023 18:00
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Son 3 sezon üst üste Avrupa kupalarında mücadele eden Sivasspor, istikrarlı bir performans sergiledi. Avrupa kupalarında ülke puanlarına en çok katkıda bulunan takımların sıralamasında Sivasspor, bu sezon toplanan puanlarda Barcelona, Ajax, Atletico Madrid ve Marsilya gibi kulüpleri geçmeyi başardı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede hiçbir başarı cezasız kalmaz
    Cevapla
  • Nnn 1 yıl önce Şikayet Et
    Ondan mı, rıza hocayı harcadılar.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Riza hocayi harciyan yok kendi gitmek istedi ve halen belli degil yine anlasilabilir! Rizada mecnunda sivasspor icin buyuk nimet
    Cevapla
  • yildiz tilbe 1 yıl önce Şikayet Et
    ulke gorsun duysun sivassporu. kac yildir ulkeye en cok puani getiren takim.. istanbul takimlarinin miyadi doldu artik. federasyon bosa torpil gecmesin bunlara. anadolunun önünü acin
    Cevapla
  • Seren Serengil 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok haklısın
    Cevapla