Süper Lig'in eski yıldızından Jesus'a övgü! "En iyisi"

Beşiktaş'ın eski yıldızı Anderson Talisca, Benfica'da birlikte çalıştığı Jorge Jesus'un kariyerinde çalıştığı en iyi teknik adam olduğunu söyledi. Brezilyalı yıldız, Jesus için "Tam bir psikopat" yorumunda bulundu.

GİRİŞ 20.06.2023 16:20 GÜNCELLEME 20.06.2023 16:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Futbol kariyerini Suudi Arabistan'da Al Nassr takımında sürdüren Anderson Talisca, Benfica'da birlikte çalıştığı Jorge Jesus için övgü dolu ifadeler kullandı.

Talisca, Jesus'un kariyerinde çalıştığı en iyi teknik direktör olduğunu sözlerine eklerken, Portekizli teknik adamın Brezilya Milli Takımı için de doğru isim olduğunu kaydetti.

"Çalıştıklarım arasında açık ara en iyisi Jorge Jesus"

Talisca'nın açıklamaları şu şekilde:

"Jesus, kariyerim boyunca çalıştığım en iyi teknik direktör. Birçok antrenörle çalıştım ama açık ara en iyisi Jorge Jesus'tu. Flamengo'da olduğu gibi Brezilya Milli Takımı'nda da çok iyi işler yapabilir. Çok çalışkan, çok doğru bir isim. Kazanan biri, bir baba gibi ve sporcularla iletişim kurmada çılgın bir tarzı var. Jesus'un mizacının şakası yok ama o kazanan biri."

Talisca, ayrıca mesleğini yoğun bir şekilde yaşadığı için Portekizli teknik adam hakkında "Tam bir psikopat" tanımlamasında bulundu.

Fenerbahçe ile Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan Jorge Jesus, yeni sezonda takımın başında yer almayacağını açıklamıştı. Deneyimli teknik adamın ismi Brezilya Milli Takımı'nın yanı sıra Suudi Arabistan Milli Takımı'yla da anılıyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Ahmet 10 ay önce Şikayet Et
    Ben de diyorum neden övüyor. Brezilya milli takımı için diyor. Bu talisca adam olmaz
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Portekiz ve Brezilya hocaları kovulunca aklı oralara gitti o yüzden dünya kupasından sonra Fenerbahçe yi 2.plana attı ve sonuç ortada!?Yerli hocadan başkası Fenerbahçe de başarılı olamaz!?
    Cevapla
  • boş lafcı 10 ay önce Şikayet Et
    tüm pervaneler talisca için ağlıyor
    Cevapla
  • Jesus 10 ay önce Şikayet Et
    "Arayacaksınız Beni." yazın bir kenara... JJ
    Cevapla
  • BeYzAdE 10 ay önce Şikayet Et
    Bence bu adam Fenerbahçe de kalması gerekliydi.
    Cevapla