Rıza Çalımbay açıkladı! "Teklifler var"

Süper Lig ekiplerinden Sİvasspor'la yollarını ayıran teknik direktör Rıza Çalımbay, 1-2 kulüpten teklif aldığını açıkladı.

Rıza Çalımbay açıkladı! "Teklifler var"
Rıza Çalımbay açıkladı! "Teklifler var"
GİRİŞ 18.06.2023 19:14 GÜNCELLEME 18.06.2023 19:17
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

DG Sivasspor ile yollarını ayıran Rıza Çalımbay, açıklamalarda bulundu.

TRT Spor'a konuşan Çalımbay, başka takımlardan teklif aldığını açıkladı. Kendisine  sorulan "Teklif var mı?" sorusunu cevaplayan deneyimli çalıştırıcı, "Var da üstünde konuşulmaz. Hem de zaten tam netleşmeden söylenmez. O yüzden de yani 1-2 tane var gayet iyi. Onlara bakıyoruz." şeklinde cevap verdi. 

"Galler maçı daha zor"

A Milli Takım'ın Galler ile yapacağı karşılaşmaya da değinen Çalımbay "Milli Takım'ın çok iyi bir kadrosu var. Daha da iyi olabilir. Ama şansa maç kazanılmaz. Bu maç şans oldu biraz son dakikada atmamız. Gerçekten mucize oldu yani. Onun için bu maçlardan ders alınırsa diğer Galler maçı daha zor. Onun için o maçlarda daha dikkatli olunması gerekiyor." dedi. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • yildiz tilbe 10 ay önce Şikayet Et
    superlige yeni cikandan baska seni kimse almaz
    Cevapla
  • Hocabeyli Yiğido 10 ay önce Şikayet Et
    Rıza hocanın emeklerine sağlık SivasSpor'unn kadrosu yetersizdi hoca ne yapsın çaresiz kaldı en fazla bu olurdu , ligde kalmak onuda yaptı. türkiyenin en iyi en değerli hocası
    Cevapla
  • yusuf 10 ay önce Şikayet Et
    Rızanın gittiği takımın taraftarı küme düşer..! (AYNI SİVASSPORUN OLDUĞU GİBİ..500 TARAFTARLA OYNAMAMA BAŞLADI SON YILLARDA..taraftarı bezdirid mübarek)..!
    Cevapla
  • Nedim 10 ay önce Şikayet Et
    Seni sivss spordan ali şaşal yedi bunu biliyorsun fenerden 3 golü yedi sonra oyundan çıktı sende sivaslısın dayanamadın yıllardır çalıştığın hemde memleketinin takımını bıraktın bu kadar
    Cevapla
  • Arif 10 ay önce Şikayet Et
    Beş para etmez hoca.Kayseriden 1 puan almazsa idi simdi kume dusmus olacakti.
    Cevapla
  • Yaşar karatas 10 ay önce Şikayet Et
    Üç yıl Avrupa'ya giden bir takımın hocasına helede Sivaslı bir teknik direktöre böyle tenkitler yakışmıyor lütfen ölçülü olun gençler o stadı doldurmadan hiç kimsenin sivssporu yönetimi teknik kadro hakkında konuşmaya hakkı yoktur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle