Mbaye Diagne'den Türkiye kararı! Ayrılıyor mu?

Fatih Karagümrük'te oldukça başarılı bir sezon geçiren Mbaye Diagne, geleceği ile ilgili konuştu. Senegalli forvet, "Başka mücadelelere, yeni ufuklara gitmek istiyorum" dedi.

Mbaye Diagne'den Türkiye kararı! Ayrılıyor mu?
Mbaye Diagne'den Türkiye kararı! Ayrılıyor mu?
GİRİŞ 17.06.2023 22:18 GÜNCELLEME 17.06.2023 23:23
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'i 7. sırada tamamlayan Fatih Karagümrük'te teknik direktör Andrea Pirlo ile yollar ayrılmıştı. Öte yandan takımın golcü futbolcusu Mbaye Diagne'nin ise sözleşmesi sona eriyor.

Geleceği merak konusu olan Senegalli futbolcudan kariyerine ilişkin dikkat çeken açıklamalar geldi.

Şu andaki formuna ulaşmak için çok çalıştığını ifade eden 31 yaşındaki futbolcu, "Yedi aylık sakatlıktan geri dönüyordum. Zordu ama zihinsel olarak iyi bir şekilde geri dönmeye hazırdım. Kendi seviyeme geri dönmek zorundaydım çünkü ikna etmem gereken çok insan vardı. Bir şeyi istediğinizde, ona sahip olmak için kendinize imkan sağlamalısınız" diye konuştu.

Milli Takım'daki geleceği sorulan Mbaye Diagne, "Bana sık sık Milli Takım'da olup olmayacağım soruluyor. Bazen bu beni rahatsız ediyor. Seçilmek ya da seçilmemek bana bağlı değil. Hayatta her şeye sahip olamazsınız." sözlerini sarf etti.



"Türkiye'de hedefime ulaştım"

Senegalli futbolcu, "Fatih Karagümrük ile sözleşmem 30 Haziran'da sona eriyor. Başka mücadelelere, yeni ufuklara gitmek istiyorum. Kendimi orada kalırken göremiyorum. Türkiye'de hedefime ulaştım. Türkiye'deki sezonumdan çok memnunum. Hakkımda çok konuşulan şeyler oldu ama bu başarıyı başka bir ülkede tekrarlamak istiyorum" dedi.

Mbaye Diagne, Fatih Karagümrük forması ile bu sezon toplam 35 resmi maça çıktı. Senegalli golcü, söz konusu maçlarda 25 kez rakip fileleri sarsarken, 6 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Doğrucu Davut 10 ay önce Şikayet Et
    31 kere maşallah. Türkiye’den iyisini bulamazsın. Kim ne yapacak seni.
    Cevapla
  • asıl yorum 10 ay önce Şikayet Et
    Fener alsın yedek golcü olarak
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Aynen bjk nın alması lazım iyi bir golcü.
    Cevapla
  • Törkiş eyirlayn 10 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş bu adamı alsaydı en büyük transfer olurdu çok iyi bir golcü
    Cevapla
  • Sadik 10 ay önce Şikayet Et
    Gitme kal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle