Eski yıldız golcüden Enes Ünal'a övgü!

Real Madrid ve İspanya milli takımının eski yıldız golcülerinden Fernando Morientes, Getafe'de oynayan Enes Ünal'ın iyi bir kariyere sahip olacağını söyledi.

Eski yıldız golcüden Enes Ünal'a övgü!
Eski yıldız golcüden Enes Ünal'a övgü!
GİRİŞ 13.06.2023 15:15 GÜNCELLEME 13.06.2023 15:15

Real Madrid ve İspanya Milli Takımı’nın eski oyuncusu Fernando Morientes, uzun süredir şikayetçi olduğu bel fıtığı rahatsızlığı sebebiyle geldiği Türkiye’de, Op. Dr. Fatih Kırar'a regresyon ve robotik lazer tedavisi oldu.

Ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Morientes, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Manchester City ile Inter arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi final müsabakasını değerlendirdi. Morientes, “İki takım arasında zor bir final oldu. İki takım da sıkı bir rekabet sağladı. City favori olmasına rağmen Inter de oldukça iyi bir oyun ortaya koydu. İstanbul’da iyi bir final izledik” ifadelerini kullandı.

Getafe ve A Milli Takım’ın golcü oyuncusu Enes Ünal hakkında ise Fernando Morientes, “Kesinlikle iyi bir sezon geçirdi. Yaşadığı sakatlık oldukça talihsiz bir durumdu. Toparlanarak kaldığı yerden devam edeceğini, iyi bir kariyere sahip olacağını düşünüyorum” açıklamalarında bulundu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.