Messi'den sürpriz transfer! Yeni takımını kendisi açıkladı

Paris Saint-Germain'den ayrılan Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, kariyerini ABD Futbol Ligi (MLS) takımlarından Inter Miami'de sürdüreceğini açıkladı.

GİRİŞ 07.06.2023 22:13 GÜNCELLEME 07.06.2023 22:47
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Fransız ekibi Paris Saint-Germain'den (PSG) ayrılan Arjantinli Lionel Messi, kariyerini ABD Futbol Ligi (MLS) takımlarından Inter Miami'de sürdüreceğini açıkladı.

İspanyol basınına konuşan 35 yaşındaki yıldız futbolcu, "Inter Miami'ye katılacağım. Barcelona'ya dönmeyi gerçekten çok istiyordum, böyle bir hayalim vardı. Ancak iki yıl önce yaşananlardan sonra, geleceğimi başkasının ellerine bırakmak ve aynı duruma düşmek istemedim. Kendimi ve ailemi düşünerek kararımı vermek istedim." ifadelerini kullandı.

La Liga'nın Barcelona'ya transferine yeşil ışık yaktığına dair haberler duyduğunu belirten Messi, "Yine de çok fazla şey eksikti. Oyuncu satmalarından ya da maaşları düşürmelerinden sorumlu olmak istemedim. Yorulmuştum." şeklinde görüş belirtti.

Kararında maddi endişelerin etkili olmadığını savunan Messi, "Mesele hiçbir zaman para olmadı. Öyle olsaydı Suudi Arabistan'a ya da başka bir yere giderdim." dedi.

Inter Miami takımı da sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımıyla Messi'nin transferini duyurdu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Tuzla 10 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahce de baskan Ibrahimovic olsun Messi de kaptan olsun Ali koc parali dedik bagis topladi
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 10 ay önce Şikayet Et
    Bak ben BJK taraftarıyım. Ama Ali koç cebinden kasaya para koyamıyor. yani kurallar koymasını engelliyor. Bağış olarak en az 30.000 (rakamı tam bilmiyorum) kişi katılım gösterirse parayı resmi hesaba aktarabiliyor. 30.000 kişi 1 TL bağışlasa ve Ali koç ta 20 milyon dolar koysa kasaya resmi para girişi olabiliyor. yoksa diğerlerinin bağış parasına ihtiyaç yoktu.
    Cevapla
  • mavi vatan 10 ay önce Şikayet Et
    Messi: tamam kardes senin dedigin olsun
    Cevapla
  • Türk 10 ay önce Şikayet Et
    Mesele para değilse ucuz maaşa git barcelona'ya, takıma yük olmazsın, okadar seviyordun ya barca'yı
    Cevapla
  • Deli Dumrul 10 ay önce Şikayet Et
    Ronaldinho dan sonra olabilir
    Cevapla
  • Levrock 10 ay önce Şikayet Et
    Depremden sonra bassagligi dileyen Messi ye kariyeri boyunca basarilar dilerim. Depremden sonra bir mesaj bile atmayan, ancak haftarlar sonra atan Ronaldoyu ne görmek ne duymak istiyorum, o benim icin bitmistir, zaten kimin dürüst oldugu ortada, para icin cöle bile giden Ronaldo adam neymis görsün. Isteseydi Messi Araplardan yilda 500 milyon avro alirdi. Helal olsun sana, Kral Messi !
    Cevapla
  • Adnan 10 ay önce Şikayet Et
    Messi yahudi asıllıdır, İsrailin yahudilerin tepkisinden çekindiği için Suudiye gitmedi. Bunun ispatı,Suudiye gitti, gelen tepkilerden sonra vaz geçmek zorunda kaldı.
    Cevapla
  • xray 10 ay önce Şikayet Et
    hadi ordan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle