Burak Yılmaz tarih verdi! Veda sinyali

Fortuna Sittard ile yollarını ayırdıktan sonra başkan ve yönetimle yaşadıklarını anlatacağını söyleyen Burak Yılmaz, pazartesi günü bir basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu.

Burak Yılmaz tarih verdi! Veda sinyali
Burak Yılmaz tarih verdi! Veda sinyali
GİRİŞ 02.06.2023 21:17 GÜNCELLEME 03.06.2023 15:10
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Hollanda 1. Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard ile yollarını ayıran Burak Yılmaz, bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.

Yıldız golcü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Pazartesi günü saat 16:00'da Çırağan Sarayı'nda basın toplantısı yapacağım. Değerli basın mensuplarını bekliyorum. Sevgiler." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbolcunun, düzenleyeceği basın toplantısında Fortuna Sittard'dan ayrılık süreci ve futbolculuk kariyerine devam edip etmeyeceği ile ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • mert 10 ay önce Şikayet Et
    bak osmanlı çırağan sarayı ne hale düştü
    Cevapla
  • Yolcu 10 ay önce Şikayet Et
    Bir sen eksikdin.bırakırsan bırak yok basın toplantısı yapacakmış bilmem ne siz kendinizi ne zannediyorsunuz ya…bırakın bu işleri
    Cevapla
  • Dadas 10 ay önce Şikayet Et
    defol git
    Cevapla
  • metin 10 ay önce Şikayet Et
    Yaa bii git beah
    Cevapla
  • Osman45 10 ay önce Şikayet Et
    Arda turan 1 burak yilmaz 2 bunlar kendilerini sultan süleyman saniyorlar ronaldo messi bile bunlardan kat kat ustunken saygili adamlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle