TFF'den Enes Ünal'a geçmiş olsun mesajı

Getafe forması giyen milli futbolcu Enes Ünal, yaşadığı diz sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalacak. Yaşanan bu gelişme üzerine TFF, milli oyuncu için mesaj paylaştı.

TFF'den Enes Ünal'a geçmiş olsun mesajı
TFF'den Enes Ünal'a geçmiş olsun mesajı
GİRİŞ 26.05.2023 00:10 GÜNCELLEME 26.05.2023 00:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), İspanya'nın Getafe takımında forma giyen milli oyuncu Enes Ünal için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

TFF'nin internet sitesinde yer alan mesajda, şu ifadeler kullanıldı:

"Enes Ünal'ın dün akşam Real Betis'e karşı çıktığı maçta sakatlanarak oyundan ayrılmasının ardından bugün yapılan MR tetkiklerinin neticesinde sağ diz ön çapraz bağlarında kopma meydana geldiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz."

Enes'in, millilerin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri'nde Letonya ve Galler ile yapacağı maçlarda forma giyemeyeceği vurgulanarak, şöyle denildi:

"Milli futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşup sahalara dönmesini diliyoruz."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Sinan 11 ay önce Şikayet Et
    Çok kötü sakatlandı. Allah şifa versin
    Cevapla