Yoğun bakıma kaldırılmıştı! Daum'dan açıklama geldi

Kanser tedavisi gören teknik direktör Christoph Daum sağlık durumuna dair açıklamalarda bulundu.

Yoğun bakıma kaldırılmıştı! Daum'dan açıklama geldi
Yoğun bakıma kaldırılmıştı! Daum'dan açıklama geldi
GİRİŞ 23.05.2023 19:16 GÜNCELLEME 23.05.2023 19:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ülkemizde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor'u çalıştıran Christoph Daum bir süredir kanser tedavisi görüyor.

Geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma alınan ve futbolseverleri korkutan Christoph Daum, sağlık durumuna dair son gelişmeleri aktardı.

Bild'e konuşan Daum, bugün ikinci kez kemoterapiye başlayacağını bildirdi. Durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini belirten Alman teknik direktör, "Gerekli ilaçları alıyorum ve iyi besleniyorum. Kemoterapiye rağmen bu hafta sonu spor yapmak istiyorum. Kötü zamanlar geçirseniz bile ayağa kalkıp, dik durarak geleceğe umutla bakabilmek önemli" ifadelerini kullandı.

Christoph Daum Türkiye kariyerinde Beşiktaş ile 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu, Fenerbahçe'de ise 2 Süper Lig ve 1 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Mehmet 11 ay önce Şikayet Et
    Allah şifa versin.tüm hastalarımıza
    Cevapla