Al Hilal'in Lionel Messi inadı bitmiyor!

Ligue 1 ekibi PSG ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Lionel Messi, Al Hilal'den yeni bir transfer teklifi aldı. Suudi ekibinin yeni teklifi akıl sınırlarını zorladı.

Al Hilal'in Lionel Messi inadı bitmiyor!
Al Hilal'in Lionel Messi inadı bitmiyor!
GİRİŞ 19.05.2023 19:59 GÜNCELLEME 19.05.2023 21:05
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Lionel Messi'nin eski takımı Barcelona'ya döneceği konuşulmaya başlanırken Suudi Arabistan Ligi ekibi Al Hilal'den yeni bir atak geldi.



TEKLİF 500 MİLYON EUROYA ÇIKTI

Al Hilal'in Barcelona'ya geri döneceği konuşulan Lionel Messi için yaptığı teklifi yıllık 500 milyon euroya çıkardığı belirtildi. Suudi Arabistan ekibi, Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo ile rekabet etmesi ve ligin marka değerini daha çok artırmak için bu paralara çıktığı ileri sürüldü.

Diğer yandan haberde efsanesi olduğu Barcelona'ya döneceği de konuşulan Messi'nin son kararını mayıs ayının sonunda vereceği belirtildi.

Arjantinli yıldız bu sezon PSG formasıyla 38 resmi maça çıktı. Messi bu mücadelelerde 20 gol ve 19 asistlik performans gösterdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Mütefekkir 11 ay önce Şikayet Et
    Kardeş iksini de verilen haramdır tartışmaya gerek bile yok.
    Cevapla
  • Bela 11 ay önce Şikayet Et
    Ne diyeyim kafayı yemişler
    Cevapla
  • Recep YÜKSEL 11 ay önce Şikayet Et
    Para bu kadar çok olunca sıvayacak sürecek yer arıyorlar. İnsanlığın hayrına birseyler yapın, yarın petrol 50 dolar olunca da devleti batırırsınız. Pandemi döneminde gördük ne hale düştünüz.
    Cevapla
  • Ayyildizim 11 ay önce Şikayet Et
    Onca aç müslüman çocuk varken siz itibar prestij pesindesiniz ve medet umdugunuz bir yahudi Allah sizlere hidayet versin akil.versin onca mazlumun gazabi buyuk olur herseyden öte Allah in gazabi cok agir olur
    Cevapla
  • Enes 11 ay önce Şikayet Et
    Size ne olm kendi paraları değil mi? İlla bitecek o petrol yuvası ayrcıa yahudi dediğin adam diğer dinlere karşı saygısını eksik etmeyen gerektiğinde (deprem,pandemi vs) servetinin ağzını açan birisi. Ronaldoya da yanı teklif geldi o sırada neredeydiniz beyefendi?
    Cevapla
  • Ertuğrul Gazi 11 ay önce Şikayet Et
    Akıllarını kaybettiler, bitmiş bir adama böyle bir para verilir mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle