Arda Turan'a "Türk Futboluna Katkı" ödülü

Eski milli futbolcu ve Spor Toto 1. Lig takımlarından Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan, 'Türk Futboluna Katkı' ödülüne layık görüldü.

 Arda Turan'a "Türk Futboluna Katkı" ödülü
Arda Turan'a "Türk Futboluna Katkı" ödülü
GİRİŞ 12.05.2023 17:51 GÜNCELLEME 12.05.2023 17:53
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Barcelona, Atletico Madrid, Galatasaray gibi takımlarda forma giyen eski futbolcu Arda Turan, 'Türk Futboluna Katkı' ödülü aldı.

Profesyonel futbol kariyerini sonlandırdıktan sonra teknik adamlık serüvenine Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'da başlayan Turan, Quality of Magazine tarafından bu ödüle layık görüldü.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ödül törenine antrenman programından dolayı katılamayan Arda Turan'a ödülü, daha sonra takdim edilecek.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 13
  • boş lafcı 11 ay önce Şikayet Et
    ödülü bile almaya gitmemiş siz haber malesef biz yorum yapıyoruz..
    Cevapla
  • Ramazan 11 ay önce Şikayet Et
    Türk futboluna Fatih terim ile beraber kabadayılık adam dövme gibi katkılarıyla bu ödüle layık görülen zevati kutlarim
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Merak ediyorum bu ödülü veren kurumda kimler görev yapıyor sporcu sadece top kovalamakla olunmuyor Atatürk boşa mı söylemiş ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim diye vahki vah
    Cevapla
  • Ergün 11 ay önce Şikayet Et
    Bugüne bakmayın arkadaşlar Türkiye tarihinin Avrupa'daki en kariyerli futbolcusu yıllarca atletico madritte 11 oynadı barcelonada oynadı. Hem laligada hem avrupada kupa aldı
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Wah Türk futbolunun haline wah Kİ wah..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle