Erman Toroğlu: Galatasaray'ı yakan hakeme ödül verdiniz!

Erman Toroğlu, Galatasaray'ın kupadan elendiği Başakşehir maçın VAR hakemine atıf yaparak, "Galatasaray'ın elenmesini sağlayan hakemi üst üste 5 maça atayıp ödül verdiniz. Ben bunda kasıt ararım" dedi.

GİRİŞ 23.04.2023 10:23 GÜNCELLEME 23.04.2023 10:32
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Eski hakem Erman Toroğlu, yine gündeme oturacak açıklamalarda bulundu. MHK'nin bazı hakemleri kızağa çekmesiyle ilgili konuşan Erman Toroğlu, Galatasaray-Başakşehir maçında VAR'da görevli olan Özgür Yankaya hakkında ağır ifadeler kullandı. MHK Başkanı Lale Orta ve ekibine de seslenen ünlü yorumcu, "Galatasaray'ı elediniz, ödül olarak üst üste 5 maça atadınız. Ben bunda kasıt ararım kimse kusura bakmasın" dedi.

İşte Erman Toroğlu'nun açıklamaları:

"İnanmak istemiyorum. MHK'nin açıklamasına inanmak istemiyorum. Fenerbahçe'nin yaptığı açıklama çok doğru, çok doğru. MHK olarak sen bu açıklamayı yapıyorsan Fener de sana çakar."

"G.SARAY MAÇI HAKEMİNE ÖDÜL VERİYORSUN"

"Galatasaray - Başakşehir maçının VAR hakemi Özgür Yankaya 5 maça çıkmış, ödüldür. Galatasaray'ın maddi kaybı? Bu adamın yıllar önce bıraktırılması gerekirdi. Bir tek vukuatı Galatasaray maçı değil ki."

"F.BAHÇE ATTI, KAYSERİ ELENDİ"

"Geçen gün biriyle konuşuyorum; Özgür Yankaya, Fenerbahçe - Kayserispor kupa maçı. Maçın son dakikaları. Caner bir koydu Kayserili oyuncuya, Kayserili oyuncu reklam tabelelarına gitti. O top döndü Fenerbahçe gol attı, Kayseri elendi. Takımın başında da Süleyman Hurma vardı. Net hatırlıyorum."

"ÇOK EVVEL BIRAKTIRILMALIYDI"

"Biliyorsun Özgür Yankaya, gol atıldı, bu da ayağıyla gol attı. Buna Yusuf torpil yaptı, kıyak yaptı. Çok evvel bıraktırılması lazımdı. Hangisine ne yaptınız, Galatasaray elenince ödül verdiniz. O zaman Galatasaray elensin mi dediniz de o maçtan sonra 5 maça verdiniz ödül olarak. Bu maçtan sonra 5 maça gidiyorsa Özgür Yankaya; Lale Orta, senin ve ekibinin kastı var. Net söylüyorum. Ağır bu söylediğim. Hedef yapmışsınız, vermişsiniz, sonra da ödül vermişsiniz. Ayıp ya ayıp! Hem günah, hem ayıp."

"F.BAHÇE'NİN AÇIKLAMASI DOĞRU"

"Fenerbahçe'nin açıklaması baştan sona doğru. Sen bunu yaparsan böyle bir cevap alırsın. Çok net. Helal olsun. MHK eğer bir şey yapacaksan, ceza verdik deyin, isim verin. Biz de bilelim. Cevap versenize, haydi cevap versenize. Çanak tutuyorsun, Fenerbahçe de bu açıklamayı yapıştırır. Ben de olsam yapıştırırdım."

"BÖYLE ACEMİLİK OLMAZ"

"MHK, bu açıklama için TFF'den izin aldı mı? TFF izin verdiyse gözlerinden öperim. Böyle bir acemilik olur mu?"

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 47
  • Naci 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hakem eskisi birde kendi hakemliğinde yediği naneleri anlatsın, kaç takımın canını yaktı, adını saddam koymuşlardı
    Cevapla
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Erman toroğlu sende gs lobisine katıldın,ne hikmettir kaç gündür hep gs savunuculuğu yapıyorsun yoksa aspor şartmı koştu.
    Cevapla
  • serhat 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenwrbahçe ve Galatasaray ım bütn maçlarını izleyen biri olarak Fenwrbahçe acayip derecede kıyak geçiliyor ve Galatasaray da harcanıyor nokta Galatasaray ın bir tek sivas maçında kıyak geçildi onun haricindeki bütün maçlarında düşmanca davranıldı.
    Cevapla
  • Nedim.kayimtu 1 yıl önce Şikayet Et
    Orda verilmeyen penaltı ne olacak ondan hiç bahsedilmiyor çünkü kimsenin işine gelmiyor
    Cevapla
  • ilker 1 yıl önce Şikayet Et
    Sivas i yakan hakeme de maç veriyorlar. sen varya çok tehlikeli bır adamsın. inşallah tv lerden senin gibileri görmeyiz seneye. gidin evde oturun
    Cevapla
  • Behlül 1 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan ne idiğü belirsiz.İnsan olan ne olduğunu bildiği hslde bu yazıları yazamaz
    Cevapla
  • iman 1 yıl önce Şikayet Et
    Her sene Fenerbahce kollaniyor algisi yapip lig sonunda ve kupa sonunda Galatasaray sampiyon oluyor.Isin en kotu yani ise Fenerbahce kollaniyor diyen insanlar sonunda deliler gibi kutlama yapiyor.Bu bir kere isin dogasina aykiri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle