MHK'den çok konuşulacak karar! "Bazı hakemlere görev vermeyeceğiz"

Merkez Hakem Kurulu yapılan değerlendirmeler sonucu bazı hakem ve VAR hakemlerine görev verilmeyeceğini açıkladı.

GİRİŞ 22.04.2023 19:13 GÜNCELLEME 23.04.2023 10:17
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Merkez Hakem Kurulu (MHK), ikinci bir değerlendirmeye kadar bazı hakem ve VAR hakemlerine ikinci bir değerlendirmeye kadar görev verilmeyeceğini açıkladı. 

Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklama şu şekilde:

"Son hafta müsabakaları için yapılan teknik değerlendirme ve VAR kayıtları incelemesi sonucunda; ikinci bir değerlendirmeye kadar bazı hakem ve VAR hakemlerine görev verilmemesi yönünde karar alınmıştır. Bu süre içerisinde hakemlerimiz teknik ve mental olarak müsabaka alacak gibi hazırlıklarına devam edecektir. Makul bir dinlenme süresinin ardından yeniden değerlendirme yapılacaktır. 

Hakemlerin de bir insan olduğu, hata yapabileceklerini bilmekle beraber, tüm çabamız hakemlerimizin müsabaka neticesine veya oyunun akışına tesir edecek büyük hatalar yapmamaları içindir."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 93
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener lehine ya da Galatasaray'in aleyhine hata (!) yapan haken ve Var hakemleri ceza aldı mı ? Hiç sanmıyorum. Galatasaray-Basaksehir kupa maçını katleden var hakemleri o maçtan sonra 5 maçta görev aldı.
    Cevapla
  • GERÇEK KARTAL 1 yıl önce Şikayet Et
    bu hakemlere ehliyette olduğu gibi 100 puan verecen yaptığı hataya göre puan kesecen 100 puanı sıfırlayan birdaha geri dönmemek üzere emekli oluncaya kadar alt lig maçlarına verecen bak hepsi birden birer Collina kesilir çözüm okadar basit ama başta tff başkanı bunu istemez çünkü istediği gibi ayar veremez Biz futbol severler olarak oları mecbur etmemiz lazım
    Cevapla
  • 421 1 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesssss gördük rize ve sivas maçlarını
    Cevapla
  • Rafet 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bakınca hersene fb şampiyon oluyormus havası var kurnaz taraftarlar sizi cakallar sizdemi orendiniz algı yapmayı ofsaytımsı olayı başka ülkede olsa o lig tescil edilmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle