Orkun Kökçü, takım arkadaşları ile stadyumda iftar verdi

Feyenoord'da forma giyen milli futbolcu Orkun Kökçü, takım arkadaşları Oussama Idrissi ve Muhammed Taabouni ile birlikte De Kuip'te iftar yemeği düzenledi.

GİRİŞ 18.04.2023 00:36 GÜNCELLEME 18.04.2023 09:32
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Feyenoord'da forma giyen milli futbolcumuz Orkun Kökçü, takım arkadaşları Oussama Idrissi ve Muhammed Taabouni ile birlikte Hollanda'nın Rotterdam şehrinde yaşayanlar için iftar yemeği düzenledi.

3 futbolcunun organize ettiği ve Feyenoord'un maçlarını oynadığı De Kuip Stadı'nda gerçekleşen iftar organizasyonuna 100'den fazla insan katıldı.

Orkun Kökçü, yaptığı açıklamada, "İki hafta önce Oussama ve Muhammed bu fikri ortaya attı. Kulüp bunu hemen benimsedi ve çok hızlı bir şekilde ayarladı, çok iyi görünüyor" ifadelerini kullandı.

Hollanda ekibi yaptığı açıklamada iftar yemeğinden önce misafirlerle stat turu yapıldığını ve yaklaşan Ramazan Bayramı'nı da kutladığını ifade etti.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 69
  • Abidin 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden razı olsun koca yürekli adam Emirdağ gibi bir yerden senin gibi bir yıldız çıktığı için gurur duyuyorum.
    Cevapla
  • Kürt Oğlu Kürt 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc razı olsun kardeşlerim...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ediyorum seni. Millilik bunu gerektirir sağol.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    nesine gurur duyuyor sun kardeşim dinimiz bir fakir müminin aç karnını doyur diyor zengin bir müminin değil iftar yemeğine katılan kaç tane fakir sokak ta yaşayan insanın karnını doyurdular acaba sadece gösteriş reklam için yapiyorlar
    Cevapla
  • ALLAHkabuletsin 1 yıl önce Şikayet Et
    sanane adam yapmis senmi vereceksin mükafatini sen kimsin misafir denen zihniyet
    Cevapla
  • iman oruc saygi 1 yıl önce Şikayet Et
    insanliktan müslümanliktan nasibini alamamis sirp kasabi bebek katili kefere sirf oruc tuttugu icin dini ile orucu ile alay eden asagilik yaratik sirplarin islama karsi gercek yüzünü sergiledi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle