Hamit Altıntop konuştu! "Futbolumuz böyle gelişir"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, gençlerin merkeze konularak futbolda gelişimin sağlanabileceğini söyledi.

Hamit Altıntop konuştu! "Futbolumuz böyle gelişir"
Hamit Altıntop konuştu! "Futbolumuz böyle gelişir"
GİRİŞ 07.04.2023 16:17 GÜNCELLEME 07.04.2023 16:17
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Altınordu'nun ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 12 Yaş Altı İzmir Cup futbol turnuvasını takip etmek için İzmir'de bulunan Altıntop, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Her zaman söylediğimiz gibi antrenörleri ve genç futbolcu kardeşlerimizi futbolun merkezine koymamız gerekir. Ve onların etrafında dönmemiz lazım. Onların maddi ve manevi yanında olmamız gerekir." dedi.

Geleceğin yeteneklerine sahip çıktığı için Altınordu Kulübüne de teşekkür eden Altıntop, turnuvaya katılan genç oyuncuların futbolun geleceği olduğunu dile getirdi.

Genç futbolcuların eğitiminin de çok önemli olduğunu vurgulayan Altıntop, "Sağlıklı şekilde rekabetçi ortamı sağlamamız gerekir. O konuda çalışmalarımızı yapıyoruz. Bugünkü olay da onun en iyi örneğidir." diye konuştu.

Turnuvaya katılan genç oyuncuların yoğun ilgi gösterdiği Hamit Altıntop, çocukların formalarını imzalayıp fotoğraf çektirdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 16
  • rıfkı efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    senden bi cacık olmaz gs yalaması
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk futboluna ve milli takıma zarardan başka bir şey vermediniz hala konuşuyorsunuz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen bi istifa et sonra bakarız öilli takım küme düştü hala konuşuyon
    Cevapla
  • Yabancı Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce olduğu sürece türk futbolu gelişmez
    Cevapla
  • Vesa 1 yıl önce Şikayet Et
    Gs lobiciligi yapacağınıza işinizi yapın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle