Arda Güler'in pozisyonu penaltı mı? Lale Orta'dan flaş açıklama

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Lale Orta, derbi maçta Fenerbahçe'nin kazandığı ilk penaltıyı yayıncı kuruluşta yorumlayarak, penaltı kararının yanlış olduğunu söyledi.

Arda Güler'in pozisyonu penaltı mı? Lale Orta'dan flaş açıklama
Arda Güler'in pozisyonu penaltı mı? Lale Orta'dan flaş açıklama
GİRİŞ 04.04.2023 23:17 GÜNCELLEME 05.04.2023 02:43
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Lale Orta, Bein Sports'ta yayımlanan programda tartışmalı pozisyonları yorumladı.

MHK Başkanı Orta, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde verilen ilk penaltı kararıyla ilgili de açıklamalarda bulunarak, "Burada kesinlikle bir penaltıdan söz edemeyiz. Dünyanın hiçbir yerinde bu pozisyona penaltı diyeceklerini düşünmüyorum. Sahada verilen yanlış bir karar. VAR tarafından düzeltilmesi gereken netlikte. VAR da yanlış karar vererek müdahale ederek düzeltilmedi. İki verilen peş peşe yanlış kararla, yanlış sonuç çıkmış oldu. Bu pozisyonun maçın sonucunu etkilememiş olması, hakem şansı olarak değerlendirilebilir. İnsani bir hata olarak düşünüyorum. Hakemlerimizin artniyetli olduğunu düşünmüyorum. Halil Umut Meler dünyada ön plana çıkmış bir hakemimiz. Mayıs ayında 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'nda görev yapacaktır. Ona da başarılar diliyoruz. Buradan kendisi de ders çıkaracaktır" ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 96
  • HASAN 1 yıl önce Şikayet Et
    VAR sadece Fenerbahçe aleyhine olursa devreye giriyor. Bu hafta zaten Halil Umut ONA BİLE GEREK DUYMADI. Adamo kadar cüretkarki geçen hafta çıkardığı kırmızı kartı havada sarıya dönderdi. VAR daki hakemlere neden kuçak dolusu para ödenir.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    nasıl yani siz ne biçim idarecsiniz insanı hata dersiniz bütün insani hatalar Beşiktaş a yapılıyor sizde yanlısınız sizi kınıyorum
    Cevapla
  • Sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    VAR'ın adı var kendi yok.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ua bu kadının başka fotosu yok mu da bunu kullanıyorlar... çok acayip
    Cevapla
  • Sonmez 1 yıl önce Şikayet Et
    Insansi hataymis ? Var'a ragmen insansi hataymis , sen kimi kandirdigini saniyorsun , bile bile dupe duz operasyon cekildi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle