TFF'den Gaziantep FK ve Hatayspor maçlarıyla ilgili yeni açıklama!

Türkiye Futbol Federasyonu, ligden çekilen Gaziantep FK ve Hatayspor maçlarıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

GİRİŞ 04.04.2023 14:40 GÜNCELLEME 04.04.2023 15:00
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), deprem felaketi nedeniyle Süper Lig'den çekilen Gaziantep FK ile Hatayspor'un geçmiş maçlarının tescil edilmesi ve gelecek müsabakalarda ise rakiplerin hükmen galip sayılmasına yönelik alınan kararda bir değişiklik olmayacağını açıkladı.

TFF'nin resmi sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"TFF Yönetim Kurulu tarafından alınan ve 12.02.2023 tarihinde TFF resmi web sitesinden duyurulan kararlar kamuoyuna ilan edilmiştir.

Bu tarihten itibaren, Türkiye Futbol Federasyonu'nun bağımsız yargı kurullarından Tahkim Kurulu'na hiçbir kulüpten resmi bir itiraz başvurusu yapılmamıştır.

Ayrıca Başkanımızın dün gerçekleştirilen basın toplantısında da tekrar ettiği üzere 11 Süper Lig Kulübümüzün TFF'nin almış olduğu kararın değişmemesi yönündeki yazılı beyanları doğrultusunda Türkiye Futbol Federasyonu'nun, kimseye ve hiçbir kulübe ayrıcalık göstermeden aldığı kararlarda bir değişiklik olmayacağını bir kez daha kamuoyunun bilgilerine sunarız" 



Beşiktaş'tan cevap geldi

Beşiktaş, Türkiye Futbol Federasyonu'nun son duyurusu sonrası resmi sosyal medya üzerinden TFF'nin atmış olduğu açıklamayı alıntılayarak şu ifadeleri kullandı:

"Ayrıcalık değil, ADALET istiyoruz"

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • Songül Temur 1 yıl önce Şikayet Et
    TFF ilk defa doğru karar verdi ve dönmedi kararından.olmasi verende buydu.konunun görüşülmesi saçma yedi zaten..verin kuşlara emzik aglamasinlar
    Cevapla
  • Alirizaemin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu kulüp başkanları sandıkta gizli oy ile demokrasi içinde çözer boş oy çıkınca yeniden oylama yapılır tff karışmasın
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Deplasmanda oynamışım puan kaybetmişim. Sen deplasmanda oynamadan 3 puan alıyorsun.BUMU ADALET
    Cevapla
  • Dibinibulan 1 yıl önce Şikayet Et
    Biri yıldız ister,biri kazanamadığı maç için puan ister.....Abdurrezzekboğazlıkazak sizi.Al birini vur ötekine.Sana havadan 15 puan da verseler sizden bir şey olmaz.
    Cevapla
  • kimsesizler 1 yıl önce Şikayet Et
    adalet bekçisi galatasaray lı lar siz gidin hakanlı arifli nostalji maçlarınızı izleyin memleket meseleleri sizi ilgilendirmez önceden bi karar alınmış şimdide aynı kararı alalım kimin işine geliyo galatasarayın nerde ligde kalite düşen belli şampiyon belli koca bi devre hiç sorsan marka değerini artıracaklar ligin işinize bakın işinize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle