Coutinho sürprizi! Süper Lig'de forma giyebilir

Philippe Coutinho'da flaş bir gelişme yaşandı ve oyuncu İstanbul devlerine önerildi. İngiltere'de istikrarsız bir performans gösteren Philippe Coutinho, önümüzdeki yaz Süper Lig'de forma giyebilir.

Coutinho sürprizi! Süper Lig'de forma giyebilir
Coutinho sürprizi! Süper Lig'de forma giyebilir
GİRİŞ 26.03.2023 09:46 GÜNCELLEME 26.03.2023 09:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Halihazırda Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'da forma giyen Philippe Coutinho, gerçek potansiyelinden çok uzak bir performans sergiliyor ve genel olarak takımı adına olumlu işler yapamıyor.

PHILIPPE COUTINHO SÜPER LİG DEVLERİNE ÖNERİLDİ

Uzun zamandır eski günlerine dönmesi beklenen ama sürekli olarak istikrar sorunları yaşayan yıldız kanat Philippe Coutinho, İstanbul devlerine önerildi.

Kulübü Aston Villa tarafından gözden çıkarılan oyuncu, menajeri aracılığı ile Süper Lig devlerine önerildi ve makul bir mali zeminde anlaşma sağlanabileceği ifade edildi.

Aynı eski zamanlardaki gibi hücum organizasyonlarının başrolü olmak isteyen Brezilyalı, kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor ve bu doğrultuda da İstanbul'a gelmeye sıcak bakıyor.

ASTON VILLA TRANSFERE ONAY VERECEK

Geçtiğimiz yaz döneminde 20 milyon euro ödeyerek oyuncuyu Barcelona'dan bonservisi ile transfer eden Aston Villa, önümüzdeki sezon planlamasında Coutinho'yu düşünmüyor ve 6-7 milyon euroluk bir teklif karşılığında oyuncu ile yollarını ayırmak istiyor.

SIKINTILI PERFORMANS

Aston Villa forması ile bu sezon 22 maça çıkan Philippe Coutinho, sadece 1 gol atabildi ve toplam 916 dakika sahada kalabildi!

KRİTİK SÜREÇ

Oyuncunun genel durumunu değerlendirmeyi düşünen İstanbul devlerinin, transfere nasıl yaklaşacağı ayrı bir merak konusu olmuş durumda.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Turgut Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Lafa bak lafa : gerçek potansiyelinden çok uzak bir performans sergiliyor. Bizim ligede anca böyleleri yarar baska zaten gelmez. Onlar türkiyeye ya izin yapmaya ya gezmeye geliyorlar. Yanisirada ceplerini dolduruyorlar zaten.
    Cevapla
  • Galli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde. Keriz cok. Hemen alin 4 milyonda €€ maas
    Cevapla
  • ENES 1 yıl önce Şikayet Et
    enbaşta gs alır çünkü dursun özbek gs uçurumdan aşağı atıyor
    Cevapla
  • depremzede 1 yıl önce Şikayet Et
    tam bizimkilere göre transfer... ismi var, cismi yok... 1 maç oyna 3 maç yat... o bar senin bu gazino onun... adamlar antalyaya tatile gider gibi geliyorlar...
    Cevapla