İstifası istenmişti! Riva'da 8 saat süren toplantı! Lale Orta için karar verildi

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi, son günlerde gündemden düşmeyen MHK Başkanı Lale Orta ile ilgili kararını verdi.

GİRİŞ 23.03.2023 12:16 GÜNCELLEME 23.03.2023 21:24
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

TFF önceki gün 8 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi.

Hakem hataları ve MHK Başkanı Lale Orta'nın açıklamalarıyla ilgili olarak bir grup yöneticinin, Orta'nın görevden alınmasını istediği iddia edildi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, bunu reddederek Lale Orta ile devam edeceklerini net bir şekilde ekibine iletti. TFF Başkanı, Lale Orta'nın sezon sonuna kadar görevine devam edeceği ve bu isteğin bir kez daha gündeme gelmemesini istediğini dile getirdi.

 

KAYNAK: SABAH
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 72
  • Sadece Fenerbahçe 1 yıl önce Şikayet Et
    Görüyorum ki 14 maç ite kaka kırmızı kart yemeden buraya kadar gelen sözde adalet bekçileri baktılar yediler konya pastırmasıni algı,manipülasyonlarla penguen kılıklı başkanlarını çıkartıp etrafa kuduz köpek gibi salyalarini atmaya çalışıyor muslera denen sözde duruşlu arkadaş rakip takımın kalecisini dovsun pfdkye gitmesin ama Fenerin hocası, futbolcusu hemen gitsin aynen adalet işte
    Cevapla
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan anlamayan bir aptalın bile lale orta nın istifa etmesi gerektiğini düşünürken TFF kime neyi ispatlamaya alışıyor bunu yaparken bir kişi için güven kaybettiğini hesaplayamıyorların görevine devam etmesi çok manidar
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    satılmış TFF.yemiyor tabi. verdiğin sözden dönersen hediyelerini ve koltuğunu kaybedersin.neden hep kiralık ve kolay satılan veya kiralanabilir kişiler TFF başına geliyor.yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Harbice 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunu kurtarmak istiyorsanız TFF'deki galatasaray ve karadeniz lobilerini dağıtın. hamitin yaptıkları ortada.
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    TFF ve bilmem ne Lalesinin bir birinden habersiz dolaplar cevirmesi zaten imkansiz hadi gidin siz alibabanin ciftliginde inekleri vari oynayin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle