Riva'da kritik MHK buluşması! TFF Başkanı'nın haberi yokmuş

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, son dönemde yaşanan tartışmalarla ilgili bugün MHK Başkanı Lale Orta ile bir görüşme yapacak. Bu görüşme sonrası bir açıklama yapılması bekleniyor.

GİRİŞ 20.03.2023 10:14 GÜNCELLEME 20.03.2023 10:36
Bu Habere 123 Yorum Yapılmış

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Lale Orta'nın, Galatasaray-Kasımpaşa maçında Ryan Donk'un Zaniolo'ya yaptığı harekete "Kırmızı kart" diyen yayıncı kuruluştaki eski hakemlere tepki gösterip, özet görüntüleri değiştirttiği ileri sürülmüştü.

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Lale Orta, yazılı bir açıklama yaparak bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını duyurdu. Ancak yayıncı kuruluşun yetkilileri ile bir görüşme yapıldığını ifade etti. Galatasaray ise yaptığı açıklamalarda federasyonun bu konu ile ilgili bir soruşturma başlatmasını istedi.

"HABERİ BİLE YOKTU!"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin, MHK Başkanı Lale Orta'nın yayıncı kuruluş yetkilileri ile yaptığı görüşmelerden daha önceden bilgisi olmadığı öğrenildi.

Başkan Büyükekşi bugün MHK Başkanı Lale Orta ile Riva'da bir araya gelecek. Bu görüşmede son dönemde yaşanan gelişmeler masaya yatırılacak.

Görüşme sonrası TFF'nin bu konu ile ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 123
  • Açık ve Net 1 yıl önce Şikayet Et
    kendi kral rumuzlu. Türk futbolu ,25 senede gelitirilmedi .Haluk ulusoy babaniz size elleriyle 4 kez şampiyonluk verdi, yoksa siz tarihin bir köşelerinde uykudaydiniz.
    Cevapla
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    İktidara karşı yapmadığını koymayan kişinin başkanlık yaptığı takım ligde zorla şampiyon yapılmaya çalışılıyor. Herkesmi iktidar düşmanı. İktidar uyuma.
    Cevapla
  • Rasa 1 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Buyukeksi Gs başkanı gibi davranma.TFF başkanlığından istifa et.Gs başkanlığına aday ol
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Burada bilerek yanlış yorum yapan,futbol camiasını birbirine düşüren iki Hakem eskisi var.Bunlar Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban.Bu ikisinin ceza alması gerek.
    Cevapla
  • Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    GS li TFF başkanı gs yi şampiyon yapma toplantısı yapmış.
    Cevapla
  • Hasan m 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu siz FB liler ne yüzsüz siniz hem suçlu güçlü Hakem. Olmasaydı fark 12puan okurdu Birde bağırıyor şike yapan siz bağıran Siz olmayan şampiyonluklara yıldız sız Hepsı sızın olsın Koç Türkiye yi yor gözü doymaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle