Atsu için 1 ay sonra ülkesinde cenaze töreni yapıldı

Depremde hayatını kaybeden Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Christian Atsu için ülkesinde cenaze töreni düzenlendi.

GİRİŞ 17.03.2023 17:45 GÜNCELLEME 17.03.2023 18:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ülkemizde 6 Şubat tarihinde yaşanan deprem faciasının ardından Hatay'da Rönesans rezidansın enkazında kalan Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Christian Atsu'dan acı haber gelmişti.

Uzun süren arama kurtarma çalışmalarına rağmen canlı çıkarılamayan Atsu için yaklaşık 1 ay sonra Gana'nın başkenti Akra'daki cumhurbaşkanlığı avlusunda cenaze töreni yapıldı.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı törende, Gana Cumhurbaşkanı Nana Akufo-Addo, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mahamudu Bawumia, eski Cumhurbaşkanı John Dramani Mahama'nın yanı sıra, Atsu'nun yakınları, takım arkadaşları ve çok sayıda kişi katıldı.

Cumhurbaşkanı, taziyelerini iletti

Cumhurbaşkanı Akufo-Addo, depremde hayatını kaybeden Atsu'nun yakınlarıyla bir araya gelerek taziyelerini iletti.

Atsu'nun cenazesi, memleketi Greater Akra vilayetine bağlı Dogobome bölgesinde toprağa verilecek.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar kokudan maske takmış
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu adamcağız enkaz altında en az iki hafta bekledi bir kaç haftada enkazdan çıktıntan sonra bekletildi, mumyalama yapılması imkansız ceset bütünlüğü yok adam kesin çürümüştür nasıl bir inanca sahipler hala gömmemişler
    Cevapla