Brezilya'da çanlar Pereira için çalıyor!

Brezilya'da Flamengo'yu çalıştıran Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcısı Vitor Pereira, taraftarlar tarafından istifaya çağrılıyor.

Brezilya'da çanlar Pereira için çalıyor!
Brezilya'da çanlar Pereira için çalıyor!
GİRİŞ 07.03.2023 16:31 GÜNCELLEME 07.03.2023 16:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Flamengo taraftarı, Vitor Pereira'nın performansından hiç memnun değil. Sosyal medyada 'ForaVP' etiketiyle Portekizli çalıştırıcının gönderilmesini istedi.

Yolların ayrılması bekleniyor

Daha önce Fenerbahçe'de iki kez görev yapan deneyimli çalıştırıcı, Flamengo'nun başında 14 maçta; 7 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyet elde etti. Deneyimli hoca ile yolların ayrılması bekleniyor. 

54 yaşındaki Portekizli teknik adam, Brezilya'da Corinthians'tan ayrıldıktan sonra Flamengo'nun başına geçti. Pereira, maç başına 1.71'lik puan ortalaması tutturdu.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Rey 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam degilde menajeri çok başarılı
    Cevapla
  • recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe ne güne duruyor hemen teklif yapılsın bir hocaya önce kovup sonra ikinci kez takımın başına getiren kaç kulüp vardır futbol dünyasında
    Cevapla
  • Ozan 1 yıl önce Şikayet Et
    Dunya yildizi ortega yi yedek kulubede tutan werner lorant diye simitci tipli birini getirmisti fener, direktor diye. Beklenir onlardan.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bunun kadar kovulup kolay is bulan bir hoca daha tanimadim teknik direktor olarak degilde oyuncu secmelerine baksa daha iyi
    Cevapla