Tüm Türkiye'yi sarsan büyük deprem felaketleri sonrası futbol camiası, depremzedelere destek için "Omuz omuza" kampanyasında bir araya geldi. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu iş birliği ile organize edilen yardım ve dayanışma kampanyasını, A Spor, beIN Sports, Sportstv, D Smart Spor, S Sport, Tivibu Spor, TRT Spor, TV8 ve kulüp televizyonları ile TRT Radyo, Radyo Gol, Radyospor ve Lig Radyo'nun yanı sıra birçok dijital medya kanalı da canlı yayınlandı.

Adana Demirspor başkanı Murat Sancak programın sunucusu Acun Ilıcalı'ya,"Bazıları sizin tavrınızı bildiği için 5 verecekken 3 diyorlar, 5'e tamamlattırıyorlar. Onun için 5'i 10'a çıkarttırırsanız iyi olur." dedi. 

"Başkanım onu yapmamız için sizin gibi biri lazım." cevabını veren Ilıcalıi Murat Sancak'a "Başkanım kişisel olarak ne kadar yardımda bulundunuz?" sorusunu yöneltti. 

Acun Ilıcalı, "10 milyon TL" cevabını veren Murat Sancak'a bu defa da "10 milyonu, neden 15 milyon yapmayalım?" sorusunu yöneltti. 

Sancak'ın bağışı 15 milyona yükseltmesinin ardından Acun Ilıcalı, "Benim bildiğim Murat Başkan 20 yapar." dedi. Bunun üzerine de Murat Sancak yaptığı bağış miktarını 20 milyon TL'ye yükseltti. 

Yorumlar 23 Yorum Var
  • cesaret 02.03.2023 10:26
    Acun servetinin en az 3 te birini bağışlamalı..
  • vatandaşın biri 02.03.2023 10:21
    hiçbir Allah'ın kulu şunu düşünmüyor mu acaba "millet evin kirasını zor öderken bunlar nasıl oluyor da çat diye 5 milyon 10 milyon para saçabiliyor? halkın bir kesimi bu kadar fakirken diğer kesimi nasıl bu kadar zengin olabiliyor?"
  • Ismail 02.03.2023 09:35
    Sayet verirlerse Allah razi olsun.
  • NECMİ 02.03.2023 09:20
    Acun Ilıcalı Hemşehrim. Seninle gurur duyuyorum. İyiki Erzurumlusun. Erzurumun Gururu. Çekemeyenler çatır çatır çatlasın. Sendan Allah razı olsun. Her zaman Devletinin yanında olan adam gibi adam.
  • Yavuz Selim Han 02.03.2023 09:16
    Koç, sabancı, bankalar ve son 4 çeyrek karı 10 milyarın üzerinde olan tüsiadcıların yardımlarını bilmek gerekir. Bu dönem kazan yerin yaralarını sarma dönemi!
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek