Atsu'nun eski hocasından duygusal sözler! "Yıkıldım"

Newcastle United Teknik Direktörü Eddie Howe, depremde hayatını kaybeden Hataysporlu eski oyuncusu Christian Atsu'yu andı.

Atsu'nun eski hocasından duygusal sözler! "Yıkıldım"
Atsu'nun eski hocasından duygusal sözler! "Yıkıldım"
GİRİŞ 20.02.2023 13:40 GÜNCELLEME 20.02.2023 13:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hataysporlu Christian Atsu'nun cenazesi ülkesinde gözyaşlarıyla karşılandı  2016-2021 yılları arasında Newcastle United'da forma giyen Ganalı futbolcuya bir taziye mesajı da teknik direktör eski kulübünün menajeri Eddie Howe'dan geldi.

Premier Lig'de 24. hafta maçında karşılaşan Newcastle United ile Liverpool, deprem felaketinde hayatını kaybeden Atsu için saygı duruşunda bulunuldu. Duygusal anlar yaşanan St. James Park Stadı'nda Atsu'nun eşi Marie-Claire Rupio ve çocukları da yer alırken Marie, anma töreninde gözyaşlarını tutamadı.

Maçtan sonra konuşan Newcastle United Menajeri Eddie Howe, duygusal açıklamalarda bulundu.



"Atsu inanılmaz bir karaktere sahipti"

Howe açıklamasında; "Çok zor bir gün. yıkıldım. Benimle beraber Chrıstıan'ı tanıyan ve bilen herkes çok üzgün. Onunla 1 sezon çalışma fırsatım olmuştu. İnanılmaz bir karaktere sahipti. İyi bir arkadaş ve mükemmel bir oyuncuydu. Ailesine baş sağlığı diliyoruz" diye konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Atsu Gana'da fakir gurebaya çok yardım edermiş. TFF bir jest yapıp fakir çocuklar için bir futbol okulu açabilir mesela...
    Cevapla