Trabzon'da tarihi tablo! Kol kola girdiler...

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında sahasında İsviçre temsilcisi Basel ile oynayacağı müsabaka öncesi Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları bir araya geldi.

Trabzon'da tarihi tablo! Kol kola girdiler...
Trabzon'da tarihi tablo! Kol kola girdiler...
GİRİŞ 16.02.2023 17:03 GÜNCELLEME 16.02.2023 17:35
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor, bu akşam saat 20.45'te Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu'nda Basel'i ağırlayacak.



Karşılaşma öncesi Atatürk alanında toplanan Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları birlik mesajı verdi. Ülkenin çeşitli şehirlerinden gelen taraftarlar, mücadeleyi beraber izleyecek.



Bu maç öncesi bordo-mavili kulüp, tüm geliri deprem bölgesine aktarılacak müsabaka için tüm taraftarları Trabzon'a maça davet etmişti.





Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 13
  • bolu beyi 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel tablo ama cabuk unutuyoruz bakalım kaç hafta sürecek
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    ola Bayburtlu hemşehrim yine kendini göstermiş
    Cevapla
  • yeke 1 yıl önce Şikayet Et
    Kombineleri kaldırın bütün maçlara herkes eşit gelsin. 40-60 binlik statta bin kişi rakibe verirseniz ve maç sonu gelen rakibe saldırırsanız sonunda düşmanlık başlar. Aklıselim taraftarlar bu olaylara elkoymalı, fanatizme karşı olunmalı. Her takım taraftarı her şehre huzurla gidip dönebilmeli.
    Cevapla
  • Nasill 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemal abiden bir maaş helal be
    Cevapla
  • RTEEBU 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel kardeşlerim iş bundan sonra maç esnasında centilmence rakip maç sonu sımsıkı kenetlenmiş olalım. Özlenen tablo Tek Yürek TÜRKİYE olalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle