İlhan Mansız tarihi formasını satışa çıkardı

Eski futbolcu İlhan Mansız, 2002 FIFA Dünya Kupası çeyrek finalinde Senegal ile oynanan maçta giydiği milli formayı açık artırma yöntemiyle 1 milyon TL başlangıç fiyatından satışa koydu.

İlhan Mansız tarihi formasını satışa çıkardı
İlhan Mansız tarihi formasını satışa çıkardı
GİRİŞ 15.02.2023 17:02 GÜNCELLEME 15.02.2023 17:02
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremzedelerde zarar gören vatandaşlar için yardım çalışmaları sürüyor. Eski futbolcu İlhan Mansız da bu çalışmalara formasını satışa koyarak destek verdi. Mansız, A Milli Futbol Takımı'nın 2002 FIFA Dünya Kupası çeyrek finalinde Senegal'i 1-0 mağlup ettiği ve galibiyet golünü de kendisinin attığı müsabakada giydiği milli formayı açık artırmaya çıkardı. 1 milyon TL taban fiyatı belirleyen İlhan Mansız, satıştan elde edilecek geliri depremzedelere ulaştırılmak üzere bir yardım kuruluşuna bağışlayacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin formana 1 milyon verecek adam zaten 1 milyonu direkte verir depremzedelere. birak formayida sen ne veriyorsun yada vereceksin onu soyle?
    Cevapla
  • Adalı 54 1 yıl önce Şikayet Et
    aferin sana birlik gunundeyiz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Messi 3,5 milyon Euro bağış yapacağını söyledi
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu formayı 10dan baslatsaydın ilhan
    Cevapla
  • Bll 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun bu terli forma bir kez daha tüm Türkiye yi birlikte sevindirecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle