Volkan Demirel'den yalanlama! "Haberler doğru değil"

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Christian Atsu'nun enkazdan çıkarıldığına dair haberleri yalanladı ve sportif direktörü Taner Savut ile beraber hala enkaz altında olduğunu söyledi.

GİRİŞ 08.02.2023 13:05 GÜNCELLEME 08.02.2023 16:12
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkisi altında bırakan depremde Hatayspor'un Ganalı yıldızı Christian Atsu da enkaz altında kaldı.

Süleyman Arat'ın aktardığı bilgilere göre Volkan Demirel, Christian Atsu'nun kurtulduğuna dair haberlerin doğru olmadığını söyledi.

Taner Savut ve Christian Atsu

Volkan Demirel, "Lütfen emin olmadan o kurtuldu, bu kurtuldu diye yazılmasın. İnsanların aileleri var,umutlar üzüntüler, acılar artıyor. Atsu ve Taner Savut’tan henüz haber yok. Hastanede olsalar ben bunu paylaşmaz mıyım? Haber gelir gelmez paylaşırım.” ifadelerinde bulundu.



Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'tan haber alınamazken, Hatayspor Kulübü'nde malzemeci olarak çalışan Onur Akdeniz'in vefat ettiği öğrenildi. Kentten gelen bilgiye göre Akdeniz'in göçük altından cansız bedeninin çıkarıldığı belirtildi. Ayrıca Hatayspor eski teknik direktörü Ömer Erdoğan'ın sosyal medya hesabından Onur Akdeniz'in fotoğrafını paylaşarak "Allah rahmet eylesin" yazdığı görüldü.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 20
  • ufuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi Volkan a futbolculuk hayatında gıcık olurdum ama bundan sonra yapmış olduğu davranış ve beyanları sebebiyle saygı duyuyorum Allah razı olsun büyük adamışsın Volkan.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlığınıza yazık Volkan Hatay'ın sesi oldu. Peki sen ne halk ettin de Volkanı suçluyorsunuz
    Cevapla
  • adem uzak 1 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar meraklıda istanbulda işi ne azıcık vicdanları olsa arkadaşlarını kurtulmasına yardım ederdi istanbulu kaçmazdı
    Cevapla
  • yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    ilk saatlerde özel uçak tutup ailesiyle kaçan adam mı. pardon.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    adam 3 gün boyunca orda kaldı, sürekli paylaşımlarda bulunup durumu ortaya koydu ve bir çok depremzedenin yardımına koştu.Ayıp azcık utanın yahu
    Cevapla
  • mehmet4 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam gs yi sevmiyor diye linç ediliyor sanki insan olmanın ölçüsü gs yi sevmek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle