Eski futbolcu Gökhan Zan, gözyaşları içinde yardım istedi

Eski futbolcu Gökhan Zan, bugün gerçekleşen ve Hatay'da da yoğun bir şekilde hissedilen depremde gözyaşları içinde yardım istedi.

GİRİŞ 06.02.2023 19:56 GÜNCELLEME 06.02.2023 20:00
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem 10 ilde büyük ölçüde hissedildi. Birçok binanın yıkıldığı ve insanların enkaz altında kaldığı Hatay'da eski futbolcu ve antrenör Gökhan Zan yardım talebinde bulundu.

"Elimizden bir şey gelmiyor"

Sosyal medya hesabında canlı yayın açan Gökhan Zan, "Yalvarıyorum sesimiz olun. Hatay bitti. İnsanlar kendi çabalarıyla kurtulmaya çalışıyor. Burada hiçbir şey yok. Elimizden bir şey gelmiyor. Lütfen yardım edin" ifadeleri ile yürekleri parçaladı.

"Yalvarıyorum, sesimizi duyun"

Instagram hesabından bulunduğu çevrenin son halini de paylaşan Gökhan Zan, "Allah'ım yardım et. Hatay bitti. Yalvarıyorum, sesimizi duyun. İnternet yok, su yok, yardım yok, kimse yok. Hatay terk edilmiş. Ne olur sesimizi duyurun, ne olur sesimiz olun. Yalvarıyorum." notunu düştü.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • Kartalbaba 44 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet elinden geleni yapıyor
    Cevapla
  • Kartalbaba 44 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşta camdan adamdi buradada kardan adam olmuş...
    Cevapla
  • onur 1 yıl önce Şikayet Et
    moda oldu buda volkan bi yandan gökham bi yandan zırlıyor bu ne ya herkes elinden geleni yapıyor siz kendinize düşeni yapın
    Cevapla
  • Kürt Oğlu Kürt 1 yıl önce Şikayet Et
    Gökhan ; insanları ZAN altında bırakma... Devlet Tüm Kurumları ile çalışıyor... Bizimde Akrabalarımız var gönül istiyorki ilk önce onları kurtarsınlar ama öyle olmuyor işte binlerce bina yıkılmış hangi birine yetişsinler... Artık Bu saatten sonra kimin hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşaAllah... Aminnn...
    Cevapla
  • Trabzonlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüm yorumculara sesleniuorum. Uzaktan gazel okumayın. Adam can havliuyle gördüklerini yazmış. Ancak klavyeden delikanlılık yaparsınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle