Kansere yakalanan Christoph Daum'un son hali!

Beşiktaş ve Fenerbahçe ile Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan Alman teknik adam Christoph Daum, kanser hastalığına yakalanmasını duyurmasının ardından ilk kez kameraların karşısına geçti.

Kansere yakalanan Christoph Daum'un son hali!
Kansere yakalanan Christoph Daum'un son hali!
GİRİŞ 04.02.2023 17:42 GÜNCELLEME 04.02.2023 17:44
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Christoph Daum, kansere yakalanmasının ardından ilk kez Almanya'nın ulusal kanalı ARD'de yayınlanan bir programa katıldı.

Alman teknik adam programda "Artık vücudumdaki tüm maddeleri işliyorum. Bir eyaletten diğerine gidiyorum. Bazen fişten çekilmiş gibiyim." dedi.

Kemoterapinin etkisiyle zayıflayan Alman antrenör, gördüğü tedavinin etkisini gösterdiğini ve doğru yolda olduğunu aktardı.

Daum daha önce yaptığı açıklamada, "Beni iyi tanıyorsunuz. Ben bir savaşçıyım ve bu zorlukla iyimser bir şekilde ve tüm gücümle mücadele edeceğim. Bu yüzden mümkün olan en kısa sürede iyileşmek için şimdi özel yaşama ihtiyacım olduğuna saygı duymanızı rica ediyorum. Olumlu mesajlarınızdan mutlu oluyorum ve desteğiniz için teşekkür ederim." demişti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 40
  • Hacivat 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayin daum Allah sifa versin kanseri yenmeni diliyoruz seni seviyoruz
    Cevapla
  • Fenerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman ve Türk dostu bir insan.Turkiye ye zararı değil,faydası olmuştur.
    Cevapla
  • EMRE 1 yıl önce Şikayet Et
    Musluman mi???
    Cevapla
  • Tek 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah sifa versin.amin
    Cevapla
  • Mutluk tokmak 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaşadığımız gezegende her şey fani Allah'tan başka herşey fani Allah'ın vaadi haktır
    Cevapla
  • AcilŞifalarDilerim 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüm Türkiye seni her zaman çok seviyoruz. Sen iyi bir teknik ve idari iyibir insansın. İnşALLAH. İslam ile şereflenirsin. nasılsın Acil şifalar dilerim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle