TFF'de deprem! Merkez Hakem Kurulu istifa etti

Merkez Hakem Kurulu (MHK), Başkan Sabri Çelik önderliğinde, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki binasına gelerek istifa etti.

TFF'de deprem! Merkez Hakem Kurulu istifa etti
TFF'de deprem! Merkez Hakem Kurulu istifa etti
GİRİŞ 28.01.2023 14:33 GÜNCELLEME 28.01.2023 16:13
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Sabri Çelik, ekibiyle birlikte TFF yönetimine istifa dilekçesini sundu.

TFF İSTİFAYI KABUL ETTİ

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin MHK Başkanı Sabri Çelik ve kurul üyelerinin istifasını kabul ettiğini duyurdu.

Yeni Merkez Hakem Kurulu ile için çalışmalarına başlayan TFF’nin en kısa sürede kamuoyuna yeni Merkez Hakem Kurulu'nu duyuracağı ifade edildi.

Adaylar arasında bir dönem Merkez Hakem Kurulu başkanlığı da yapan Kuddusi Müftüoğlu ve Lale Orta isimleri ön planda yer alıyor.

TFF'DEN YAPILAN AÇIKLAMA:

"Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sabri Çelik, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bugün TFF'nin Levent binasında bir araya gelmiştir. Görüşmede Sabri Çelik, MHK üyeleri ile birlikte istifasını TFF Başkanı'na sunmuş; TFF Başkanı tarafından Sabri Çelik ve MHK üyelerinin istifası kabul edilmiştir. Bu karar, TFF Yönetim Kurulu tarafından da onaylanmıştır.
 
Sayın Sabri Çelik ve Merkez Hakem Kurulu üyelerinin her biri Türk hakemliğinin gelişmesi için katkılar vermiştir. Kendilerine bu gayretlerinden ötürü teşekkür eder, başarılar dileriz.
 
Türkiye Futbol Federasyonu, yeni MHK Başkanı ve üyelerinin belirlenmesi için çalışmalara başlamış olup, gelişmeleri en kısa sürede kamuoyuyla paylaşacaktır."

KAYNAK: İHA
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 74
  • Rıza bey 1 yıl önce Şikayet Et
    Fb için istifa
    Cevapla
  • Antiua 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbol fetöden acilen temizlenmesi gerekiyor
    Cevapla
  • Boztepe 52 1 yıl önce Şikayet Et
    Sira. Gs ye. Fb ye. Kisacasi ayricalik isteyenleri destekleyenlerde Türkiye hepimizin Istanbuldan ibaret kesinlikle degil.
    Cevapla
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    5 maç üst üste Feneri 10 kişi oynatıp liderlikten ettiler.
    Cevapla
  • Parayı basan..... 1 yıl önce Şikayet Et
    Ondan önce ama beleş penaltılara lider yaptılar, ne olacak şimdi ??
    Cevapla
  • OF'lu 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç'a yakışır, Ağlak FB'ye yakışır..
    Cevapla
  • Kütahyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Of’lu senin Fb’den başka işin yokmu? Birader bu Fb kinin belliki 2011 den ama bilesinki size Fb’den çok Gs zarar vermiştir ama hiç onlara sesinizi çıkaramazsınız nedense
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle