Ronaldo transfer oldu! Aboubakar'a yol göründü

Manchester United, Suudi Arabistan Ligi'ne transfer olarak spot ışıklarını üzerine çeviren Ronaldo'nun boşluğunu doldurmak için Al Nassr'da forma giyen eski Beşiktaşlı Aboubakar'ı listesine aldı.

Ronaldo transfer oldu! Aboubakar'a yol göründü
Ronaldo transfer oldu! Aboubakar'a yol göründü
GİRİŞ 01.01.2023 20:17 GÜNCELLEME 01.01.2023 21:01
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan ligi temsilcisi Al-Nassr, 2022 yılının son büyük sürprizine imza atarak Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'yu renklerine bağladı.

Bunun ardından Ronaldo'nun eski kulübü Manchester United, 37 yaşındaki golcünün boşluğunu doldurmak için eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar'ı gündemine aldı.



Manchester United kiralamak istiyor

İngiliz Daily Mail gazetesi
 Manchester United'ın, Aboubakar'ı ara transferde kadrosuna katmak istediğini yazdı. Gazetenin haberine göre; Ronaldo transferinin ardından Al-Nassr'da bazı isimlerle yolların ayrılabileceği bildirildi. Bunların başında da Vincent Aboubakar geliyor. İngiliz ekibi Kamerunlu golcüyü kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.



Dünya Kupası'nda dikkat çekti

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Kamerun takımının formasını giyen Aboubakar, 3 karşılaşmada kaydettiği 2 gol 1 asistle dikkat çekti. 30 yaşındaki deneyimli golcü, Al Nassr'da bu sezon 9 karşılaşmada süre aldı ve yine 2 gol 1 asistlik katkı sağladı.



Kontratı 2024'te sona eriyor

Aboubakar'ın Suudi Arabistan Ligi ekibi Al Nassr ile 30 Haziran 2024'e kadar mukavelesi bulunuyor.
 

KAYNAK: HABER7
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Kartal 1 1 yıl önce Şikayet Et
    Takır takır atan abubakarı kaçırdılar ellerinden, 3 kuruş vermediler, texsiraya verdiler, parayı, adam oynuyor, tek başına takım, oynamayınca şampiyonluk gidiyordu, nitekim abubakar, gitti, şampiyon lar liginde 0 çektik,puan yok, awrupa yada gidemedik
    Cevapla
  • Ilk1903 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendini Beşiktaş'tan büyük zannetti ve hak ettiği muameleyi gördü, yönetim göndermek ile çok doğru bir karar vermiş oldu.
    Cevapla
  • Sivasspor 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalan haber Man U Abu bakara kaldıysa İngiltere de futbol bitmiş demektir
    Cevapla
  • VEFA 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo o lige fazla yazık etti kendine
    Cevapla
  • timur 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo müslüman olur inş
    Cevapla
  • Reisim 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne saçma haber
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle