Fatih Terim'e büyük ödül! Tarihe geçti...

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, dünyanın en prestijli spor ödüllerinden olan GoldenFoot'u kazanan ilk Türk teknik direktör oldu.

Fatih Terim'e büyük ödül! Tarihe geçti...
Fatih Terim'e büyük ödül! Tarihe geçti...
GİRİŞ 21.12.2022 21:59 GÜNCELLEME 21.12.2022 22:04
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Türk Milli Takımı ve Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, dünyanın en prestijli spor ödüllerinden biri olarak gösterilen GoldenFoot'ta efsaneler arasına ismini yazdırdı.

2003'ten bu yana dünya futboluna önemli katkılar sağlamış ve markalaşmış isimlere verilen ödül bu sezon Fatih Terim'e de takdim edildi.

Futbolcu ve teknik direktörlük dönemlerinde ismini efsaneleri arasına yazdıran Fatih Terim'e, Galatasaray'dan tebrik mesajı geldi.

Twitter'dan yapılan paylaşımda, "Efsanemiz Fatih Terim, bir ilke daha imza atarak Golden Foot ödülünü kazanan ilk Türk teknik direktör olarak tarihe geçti!" denildi.

Aralarında futbol dünyasının tanıdığı çok önemli isimlerin olduğu jüri tarafından belirlenen isimler, ödül töreninden bir yıl sonra yine Monaco'ya giderek, ayak izlerinin konumlandırıldığı bulvarı geziyor.

Bugüne dek bu prestijli ödülü alanlar arasında Franz Beckenbauer,Di Stefano, George Best, Eric Cantona,Dassaev Puskas, Marcelo Lippi, Pele, Zidane ve Maradona gibi dünya futbolunun marka isimleri yer alıyor.

GoldenFoot ödülleri futbolun efsanelerini yanı sıra halen aktif futbol yaşamını sürdüren ve en az 28 yaşındaki oyunculara da veriliyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 11
  • adem 19 1 yıl önce Şikayet Et
    Haydi yeniden Galatasaray'ın başına teknik direktör yapalım olmaz sa başkan yapalım
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 1 yıl önce Şikayet Et
    ÌMPARATOR büyüksün
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    biz içimizden çıkan başarılı insanları paçasından aşağı çekmeyi severiz aldırma hocam
    Cevapla
  • Alp 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyüksün be hocam, gerçekten çok büyüksün. Helal olsun
    Cevapla
  • TPRK 1 yıl önce Şikayet Et
    5-6 sene de bi gs ye gel. Gelmeden önce ülkede ki tüm formda yerlileri kulüplerinden habersiz ayart. Gs yi borç bataklığına saplayacak yabancı transferler yaptır. 1-2 süperlig şampiyonluğu. Bu arada sağlam tazminatlı bi sözleşme yapıştır. Sonra bi bahane bul arka kapıdam krişi kır. Senerya hep aynı. Bu gs li lerde bunu hep yiyo. Adam benim bildiğim sadece bir kere vasat takımın başına geldi topçu da alamadı. O sene madara oldu gitti zaten.
    Cevapla
  • ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    keşke sen çalıştırsaydın. adamın yaptıklarını yada yapmak istediklerini sen yapsaydın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle