Kafasında direk kırılan kaleci şikayetçi olmadı!

Göztepe - Altay maçında saldırıya uğrayan Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç, sahaya girerek kendisine korner direğiyle saldıran Göztepe taraftarı Mehmet Nihat Aydın'dan şikayetçi olmadı.

GİRİŞ 21.12.2022 10:23 GÜNCELLEME 21.12.2022 10:32
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında oynanan Göztepe - Altay maçı saha içinde ve tribünde çıkan olaylar nedeniyle tatil edilmiş ve her iki takım da hükmen mağlup sayılmış, ayrıca iki takım da seyircisiz oynama cezalarına çarptırılmıştı.



Olaylı derbide sahaya giren Göztepe taraftarı Mehmet Nihat Aydın tarafından korner direğiyle saldırıya uğrayan Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç, Aydın’dan şikayetçi olmadı.



Daha fazla gündeme gelmek istemedi

29 yaşındaki kalecinin öncelikli olarak münferit bir olayı İzmir’in köklü kulübü Göztepe’ye mal etmek istemediği ve bu çirkin olaylarla daha fazla gündeme gelmek istemediği için şikayetçi olmadığı öğrenildi. Öte yandan saldırı kamuyu ilgilendiren bir olay olduğu için yargı süreci devam ediyor.



"Eli ve ağzı yandı, 9 dişi kırıldı"

Göztepe tribünlerinde fişekle yaralanan taraftarın ağabeyi ise Sabah gazetesine konuştu. Yaralanan Mehmet Çakır'ın ağabeyi Caner Çakır, "İşaret fişeği ağzının içine girmiş. Onu çıkarmaya çalışırken de eli yanmış. Atılan fişek ne yazık ki kardeşimin ağzını parçalamış. Ayrıca sol eli yanmış. Şu an düşündüğü tek şey sağlığına kavuşmak.



Doktorlar yüzündeki doku kaybının 6 ayda iyileşeceğini söylediler. Kırılan dişlerinin yerine implant takılacak. Kardeşim sporu ve Göztepe'yi çok seviyor ve asla bırakmaz. Sağlığına kavuştuktan sonra yine Göztepe maçına gitmek istiyor" dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 69
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ülkede herkes bir şekilde gündem olmaya çalışırken sen gündem olmak istemiyorsun öylemi? kimler devreye girdi acaba?
    Cevapla
  • Kutahyali 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaleci demek aklı başına gelmemiş
    Cevapla
  • Yakup bey 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun. Senin canına kast edecek, sen de af edeceksin. Bundan sonra biter mi bu tür alçaklıklar bitmez.
    Cevapla
  • Haberatör 1 yıl önce Şikayet Et
    işte şimdi hakkettin kardeşim sen o direği kafana yemeyi, bir yerine soksalar artık kimse tepki göstermesin.
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Şikayetini kulüp büyükleri geri çektirmiştir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle