Fatih Terim'den heyecanlandıran açıklama! "Geri dönebilirim"

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, "İyi bir teklif ve güzel bir projeyle her yere geri dönebilirim." dedi.

GİRİŞ 20.12.2022 23:46 GÜNCELLEME 21.12.2022 10:53
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Fatih Terim, İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'ya verdiği röportajda geleceğe dair de ipucu verdi.

Son olarak Galatasaray'ı çalıştıran, eski başkan Burak Elmas ve yönetimi tarafından görevine son verilen Fatih Terim, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.

Gianluca Di Marzio'ya verdiği röportajda Dünya Kupası'nı değerlendirirken Lionel Messi hakkında övgü dolu sözler kullandı.

Fatih Terim, Messi hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

''Önce Messi, sonra Messi, sonra Messi ve diğerleri . Maradona harika bir oyuncuydu, Ronaldo da çok güçlüydü ama ben Messi'yi gerçekten seviyorum. İsterse sahada her şeyi yapabilir."

"Montella daha iyi durumda"

Türkiye'deki İtalyan teknik direktörleri de değerlendiren Terim, ''Türkiye'de çok sayıda İtalyan antrenör var ve hepsinin arasında Montella daha iyi durumda, daha iyi performans sergilemeye devam ediyor. Pirlo ve Farioli'yi de seviyorum.'' dedi.

"Floransa benim ikinci evim"

Napoli teknik direktörü Luciano Spalletti hakkında ise Terim, "Spalletti adına çok mutluyum. Harika biri ve arkadaşım. Ona karşı saygım ve sevgim büyük. Bu yıl çok iyi gidiyorlar, umarım sonuna kadar götürür ve kazanırlar. Scudetto yarışında Napoli'yi destekliyorum. Floransa benim ikinci evim, Milan'da çalıştım ama Napoli'yi destekliyorum" dedi.

"Geri dönebilirim"

Fatih Terim, "İtalya'ya tekrar dönecek misiniz" şeklimde yöneltilen soruya, "Yalnızca İtalya'ya değil, İyi bir teklif ve güzel bir projeyle her yere geri dönebilirim." dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 83
  • Muko 1 yıl önce Şikayet Et
    Sakin haaa
    Cevapla
  • MASK 1 yıl önce Şikayet Et
    lig 14 hafta oynandı ve ilk haftadan başlayarak ligde bir kalite oluşmaya başladı bu kaliteye anadolu takımlarıda katılınca güzelleşmeye başladı muhakkak bir cacvık lazımdı o cacık da bulundu
    Cevapla
  • Rıfkı 1 yıl önce Şikayet Et
    Geri dönme ya. İleri git.
    Cevapla
  • Kral 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütün yorumları okudum, bir tane olumlu görüş yok
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sakin GS ya dönme
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle