Sinan Bolat'tan Uğurcan ve Altay'a Avrupa tavsiyesi

Belçika Ligi ekiplerinden Westerlo'da forma giyen deneyimli kaleci Sinan Bolat, Uğurcan ve Altay için "Birebir tanışıyorum ve hepsi iyi kaleciler. İnşallah Avrupa'ya transfer olurlar, ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler" dedi.

Sinan Bolat'tan Uğurcan ve Altay'a Avrupa tavsiyesi
Sinan Bolat'tan Uğurcan ve Altay'a Avrupa tavsiyesi
GİRİŞ 16.12.2022 17:54 GÜNCELLEME 16.12.2022 17:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Belçika ekibi Westerlo'da forma giyen milli kaleci Sinan Bolat,"Uğurcan Çakır ve Altay Bayındır'ın takımlarında göstermiş oldukları performans ortada. En kısa zamanda inşallah Avrupa'ya transfer olurlar" dedi.

Takımının Antalya kampını değerlendiren Bolat, "Kampımız çok iyi gidiyor. Hem otelimiz hem de idman yaptığımız sahalar çok iyi. Bir sakatlık olayı da yaşanmadı. Çalışmalarımızı en iyi şekilde tamamlayarak Belçika'ya hazır dönmek istiyoruz" diye konuştu.

"Sonuçlar beklediğimizden iyi"

Kulübün sahiplerinin Türk olmasıyla ilgili ise tecrübeli kaleci, "Benim için de ayrı bir gurur. Ben yıllardır Belçika'da futbol oynuyorum. Bir Türk'ün kulübü satın alması benim için büyük bir mutluluk ve gurur oldu. Oktay başkanımız ve Hasan ağabeyin bunda çok büyük emeği var. Sonuçlar beklediğimizden de iyi. Dünya Kupası arasını iyi geçirerek kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz" açıklamasında bulundu.

"İnşallah Avrupa'ya transfer olurlar"

Uğurcan Çakır ve Altay Bayındır'ın da performanslarını değerlendiren Bolat, "Hepsiyle birebir tanışıyorum ve idmanlarda birlikte çalıştık. Hepsi iyi kaleciler. Takımlarında göstermiş oldukları performans da ortada. En kısa zamanda inşallah Avrupa'ya transfer olurlar ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler. Doğan da Fransa'da iyi performans sergiliyor. Umarım kısa zamanda Avrupa'ya transfer olurlarsa iyi performanslar sergileyecekler" diye konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin da temsilden baska isi yok
    Cevapla