Pereira'nın Brezilya macerası sürecek mi? Resmi açıklama geldi

Fenerbahçe'de iki farklı dönemde teknik direktörlük yapan ve en son Brezilya'da Corinthians'ı çalıştıran Vitor Pereira için resmi açıklama geldi. Portekizli teknik direktör Flamengo ile anlaşmaya çok yakın.

Pereira'nın Brezilya macerası sürecek mi? Resmi açıklama geldi
Pereira'nın Brezilya macerası sürecek mi? Resmi açıklama geldi
GİRİŞ 08.12.2022 22:44 GÜNCELLEME 08.12.2022 22:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Corinthians'taki görevinden ailevi sorunlar nedeniyle ayrılan Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, Brezilya'da kalıyor.

Adı Brezilya ekibi Flamengo ile anılan Portekizli teknik adam Vitor Pereira için resmi açıklama geldi.

"Kesinlikle inanıyorum"

Flamengo Başkan Yardımcısı Marcos Braz, "Vitor Pereira ile görüşmeler çok iyi devam ediyor. 2023'te teknik direktörümüz olacağına kesinlikle inanıyorum. Özen gerektiren bazı yasal konular var ve bize verilen tavsiyelere uyacağız" dedi.

Corintihans'ın başında 63 maça çıkan Vitor Pereira 1,63'lük puan ortalaması yakaladı.57 yaşındaki deneyimli çalıştırıcı Corintihans'a Brezilya Kupası'nda final oynatmış ve penaltılar sonucu Flamengo'ya kaybetmişti.

KAYNAK: NTV SPOR
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber bizi niye ilgilendirsin ki?
    Cevapla