İspanyol basını duyurdu! Ronaldo dev teklifi kabul etti

İspanyol basını, Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr ile yıllık 200 milyon eurodan 2.5 yıllık sözleşme imzalamaya yakın olduğunu iddia etti.

İspanyol basını duyurdu! Ronaldo dev teklifi kabul etti
İspanyol basını duyurdu! Ronaldo dev teklifi kabul etti
GİRİŞ 30.11.2022 11:12 GÜNCELLEME 30.11.2022 11:28
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Manchester United ile yolları ayrılan Cristiano Ronaldo için önemli bir iddia ortaya atıldı.

İspanyol gazetesi Marca'nın haberine göre; Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan takımlarından Al-Nassr ile 2.5 yıllık sözleşme imzalamak üzere. Portekizli süperstar sezon başına 200 milyon Euro kazanacak.

Al-Nassr'ın kadrosunda David Ospina ve Gonzalo Martinez'in yanı sıra Türkiye'den tanıdığımız Talisca, Luiz Gustavo ve Vincent Aboubakar gibi futbolcular yer alıyor.

Suudi Arabistan'ın en başarılı kulüpleri arasında gösterilen ve en son Şampiyonluk zaferini 2019'da yaşayan Al-Nassr, 9 kez ülkenin en iyisi olarak kupayı kaldırdı.



Bayern iddiasına cevap geldi

Bayern Münih CEO'su Oliver Kahn, Alman basınına verdiği demeçte Ronaldo konusuna değindi.

'Bu ihtimali göz önünde bulundurduk' diyen Kahn, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Ronaldo hamlesini reddettiğimi söyleyebilirim. Onu seviyoruz. Ancak kulüp stratejimiz çok daha farklı. Takımımızı nasıl inşa edeceğimize yönelik kafamızda herhangi bir soru işareti yok."



Cristiano Ronaldo: "Yeni bir meydan okuma için doğru zaman"

Manchester United ile yollarını ayıran Cristiano Ronaldo, "Yeni bir meydan okuma için doğru zaman. Manchester United'ı çok seviyorum ve bu asla değişmeyecek. Manchester United ile yaptığımız görüşmelerin ardından, sözleşmemizi sona erdirmek için karşılıklı olarak anlaştık. Manchester United'a gelecekte en iyisini diliyorum" açıklamasını yaptı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 28
  • Almanya 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendini niye rezil etsin osenin cahil dusuncen daha Ronalda cogunu cebinden cikaracak kisganma h yar
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo dünyada bir numara
    Cevapla
  • Reco 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar dünya kupasını seyretmiyorum olmalılar adam dökülüyor yaşlanmış hala orayı gidecek burayı gidecek insan zirvedeyken kendini bu kadar rezil eder mi kesinlikle futbolu bırakmalı evinden messiyle embappeyi neymari seyretmenin tavsiye ederim
    Cevapla
  • Çerkez 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen hayatında aktif futbol oynamadın veya gerçekten fazla bilgiye sahip değilsin. Adam Fas a karşı oyuna girdikten sonra Portekiz'in atakları tehlikeli oldu. Oyun 10 dakika fazla devam etseydi golü atacaktı. Fası tuttuğum için şükür Ronaldo yedek idi dedim ama Ronaldo hakkında yazdıkların doğru değildir
    Cevapla
  • Qwerty 1 yıl önce Şikayet Et
    2.5 yıl az değil. Kendini Suudlara bağlayacak. Ancak bu paraya bağlanır zaten.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sakın hassa gitme lütfen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle