Dudak uçuklatan rakam! Dünyanın konuştuğu fotoğrafın bedeli ortaya çıktı

Bir marka için objektif karşısına geçen Ronaldo ve Messi'nin ortak paylaşım dünyada yankı uyandırmıştı. İki süperstarın bu reklam için toplamda 4 milyon 100 bin dolar kazandığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 22.11.2022 12:04 GÜNCELLEME 22.11.2022 12:19
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo, 2022 Dünya Kupası'nda henüz sahne almasa da ikisinin fotoğrafı gündemden düşmüyor. Lüks giyim markası Louis Vuitton'un reklam çekimi için kamera karşısına geçen ikilinin fotoğrafı kısa süre içerisinde viral oldu.

Instagram'da 499 milyon takipçili Ronaldo'nun ve 375 milyon takipçili Messi'nin paylaştığı fotoğraf 30 dakikalık dilimde 10 milyonun üzerinde beğeni aldı. Ünlü Amerikan fotoğrafçı Annie Leibovitz'in çektiği satranç karesi, yaklaşık 4 milyon 100 bin dolara mal oldu.

Ronaldo'nun Instagram'daki bir post için 2,4 milyon dolar, Messi'nin ise 1,7 milyon dolar aldığı beliritldi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi para sen on lira istese vermezler sacma seylere dunyanin parasini verirler
    Cevapla
  • Gerçekten savcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalan söylüyolar daha fazla almışlardır..
    Cevapla
  • Hyt 1 yıl önce Şikayet Et
    O paranın zekatı adamı ihya eder :) Fakir avuntusu işte
    Cevapla
  • bilinçli müslüman 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu insanlara akıl fikir versin resmin aslını okumayı öğretsin bu adamlar yuvarlak bir topa tekme atan iki zavallı bunca insan açlıktan ölürken milyon milyon bu iki top tekmeleyene gidiyor allah bizi bu bataktan kurtarsın
    Cevapla
  • Bilinçsiz mslmn 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo nün Filistin için duruşunu muslanim diyen Araplar gosterseydi şuan İsrail diye bir devlet olmazdı Ronaldo'nun ettiği yardımı muslanim diyen zenginler etseydi kimse Ronaldo demezdi
    Cevapla
  • SUS la sus 1 yıl önce Şikayet Et
    Dayi sen spora karsi eski kafalardansin. Kesin futbolun icadini da kafa kesip oynadiktan sonra icat etmisler diyenler vardi tam da o akimi temsil ediyosun. Ronaldo’nun insanlara nasil yardim yaptigini bir arastir da otur yerine. Birak topa vursun. Herkes sen gibi ustad olacak da berberligi, sporculugu vb kim yapacak?
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Her şerde bir hayır vardır, futbol özellikle erkeklerin savaşma hissini bastırıyor, eğer spor olmasaydi insanlar spor için birbirini öldürürdü, futboldan milyonlarca kişi ekmek yiyor, en gariban ülkelerden yetenekleriyle yildizlar çıkıyor, olaylara biraz geniş açıdan bakin.
    Cevapla
  • Ümit 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo'nun ihtiyaç sahibi insanlara yaptığı yardımların miktarını alt alta koyup hesaplayamazsin. Bu kadar alakan olmayan adam hakkında bu şekilde yorum yapamazsın.
    Cevapla
  • Kibar Feyzocum22 1 yıl önce Şikayet Et
    Sus....Carpılırsın...günaha girdin...Desturrr
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Birde birisi müslümanlara diğeride hristiyan ve yahudilere şirin gösteriliyor kitleleri ve yığınları siyasi dini hatra futbol ile bile yani her yolu deneyerek yönlendirmeye etkilemeye yediklerini içtiklerini giydiklerini özendirmeye empoze etmeye uğraşıyorlar. Propaganda ve beyin yıkama böyle gerçekleşiyor. Millet de sempati duymaya başlıyor. Filistine üç beş kuruş yardim etti diye
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İyide bı fotoshop çıkmadı mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle