Fatih Terim'den Pirlo sözleri!

İtalyan Konsolosluğu'nda düzenlenen etkinlikte konuşmacı olarak yer alan Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

Fatih Terim'den Pirlo sözleri!
Fatih Terim'den Pirlo sözleri!
GİRİŞ 09.11.2022 19:49 GÜNCELLEME 09.11.2022 19:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İtalya Konsolosluğu'nda Türk-İtalyan buluşmasına konuşmacı olarak katılan Galatasaray'ın eski Teknik Direktörü Fatih Terim, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Deneyimli teknik direktörün açıklaması şu şekilde:

"İtalya Büyükelçisi Sayın Giorgio Marrapodi’nin nazik davetiyle İtalya & Türkiye dostluğunu bir kez daha yakından tecrübe ettiğim harika bir gece yaşadık. Kusursuz ev sahipliği için Sayın Marrapodi’ye ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Eski öğrencim ve yeni meslektaşım Andrea Pirlo’yu görmek ve onunla Türkiye tecrübesi hakkında konuşmak da mutluluk vericiydi"

"İtalya, her zaman ikinci evim olacak"

"Katılım gösteren tüm davetlilere nezaketleri için bir kez daha teşekkür ederim. Hep birlikte çok özel bir gün yaşamış olduk. İtalya, her zaman benim ve ailemin ikinci evi olarak kalacak"

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    imparatora saygı babasının Fatih Terim
    Cevapla