Didier Drogba Müslüman oldu mu? Efsane isimden açıklama geldi

Fildişi Sahilli eski futbolcu Didier Drogba'nın müslüman olduğuna dair çıkan haberlere yıldız futbolcudan açıklama geldi.

Didier Drogba Müslüman oldu mu? Efsane isimden açıklama geldi
Didier Drogba Müslüman oldu mu? Efsane isimden açıklama geldi
GİRİŞ 07.11.2022 23:23 GÜNCELLEME 07.11.2022 23:24
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Fildişi Sahilli dünya yıldızı Didier Drogba'nın müslüman olduğuna dair sosyal medyadan paylaşılan fotoğraflar gündem oldu.

Bir dönem Galatasaray forması da giyen ve Birleşmiş Milletler tarafından 2007 yılında "İyi Niyet Elçisi" seçilen Drogba'nın, bu akşam sosyal medyada dua ederken çekilmiş fotoğrafları sonrası; "Drogba İslam'ı seçti", "Drogba Müslüman oldu" paylaşımları yapıldı.

Hızla yayılan paylaşımların ardından yıldız futbolcu Twitter hesabından yazı paylaşarak konuya açıklık getirdi.

44 yaşındaki yıldız, "Bu hikaye viral oluyor. Ama ben din değiştirmedim. Bu sadece benim köyümde ziyaret ettiğim Müslüman kardeşlerime saygı duruşumdu. Bir birliktelik anı. Herkese kucak dolusu sevgiler ve selamlar" ifadelerini kullandı.

İşte Drogba'nın gündem olan o fotoğrafları:

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 24
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Nihat arkadaşım bir insanın müslüman olması ile müslüman lar onurlanmaz, o müslüman olur sa Müslümanlık ile onurlanır, lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim
    Cevapla
  • sivaslı 1 yıl önce Şikayet Et
    umarım musluman olur hıdayete erersın
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    adam demişki ben gavur oğlu gavurum. siz ne diyorsunuz
    Cevapla
  • B.Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    O da nasip olur İnşallah.
    Cevapla
  • azra 1 yıl önce Şikayet Et
    elin gavur dediğin adamları islamı seçiyor,bizdeki müslümanım diyen adamlar ise gavurlaşıyor....Allah sonumuzu hayr getirsin sözde değil özde iman edenlerden eylesin, adın müslüman olsa ne yazar.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle