FETÖ üyesi eski futbolcu yakalandı!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski futbolcu Ersin Güreler Beylikdüzü’nde yakalandı.

FETÖ üyesi eski futbolcu yakalandı!
FETÖ üyesi eski futbolcu yakalandı!
GİRİŞ 22.10.2022 17:34 GÜNCELLEME 22.10.2022 22:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski futbolcu Ersin Güreler Beylikdüzü’nde yakalandı. Hakim karşısına çıkarılan örgüt üyesi, tutuklanarak Metris Cezaevine gönderildi.



Ersin Güreler Kimdir?

Futbola Zeytinburnuspor altyapısında ve 1997 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alındı. Burada as takım için yeterli bulunmadı ve ve hiçbir resmi karşılaşmada göfev almadan tecrübe edinebilmesi için kiralık olarak Giresunspor'a verildi.

Giresunspor'da ilk resmi maçını 24 Ağustos 1997 tarihinde Orduspor'a karşı oynadı. Burada iki buçuk sezon kiralık oynadıktan sonra Zeytinburnuspor'a geri döndü ve yarım sezon sonra Beykoz'a transfer oldu. Ardından Akçaabat Sebatspor, Göztepe, Konyaspor, Çaykur Rizespor, İstanbulspor, Kocaelispor, Diyarbakırspor ve Eskişehirspor'da forma giydi.

2009-10 sezonun ara transfer döneminde Çaykur Rizespor'a transfer oldu. Orada 2 yıl kalan ve 2 sezonda kaptanlık yapan futbolcu sözleşmesinin bitmesinin ardından Tepecikspor'a transfer oldu. 2011-12 sezonunun sonunda İzmit İsmetpaşa stadyumu'nda oynanan Kocaelispor - Tepecikspor maçı ile futbolculuk hayatını noktaladı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainlerini affetmem...
    Cevapla
  • AlpEren 1 yıl önce Şikayet Et
    15 temmuzda içeri girenler dışarı çıkmaya bile başladı artık bunu niye aldınızki. Allah muhafaza darbe olsaydı asılanların öldürülenlerin ortadan kaybolanların kemikleri kalmazdı şimdiye kadar, bizde anca besleyelim bu hainleri
    Cevapla
  • Alper 1 yıl önce Şikayet Et
    Şeytan Rıdvan gibi tipi
    Cevapla
  • HASANA 1 yıl önce Şikayet Et
    la gardaşım 178 hakim ve savcı dönüş yapıyo bazılarınıda yakalıyosunuz bu ne turşu bu ne perhiz?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    aynen dogru
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle