Dünya şampiyonu Ampute Futbol Milli Takımı, Ankara'ya geldi

İstanbul'da düzenlenen 2022 Ampute Futbol Dünya Kupası'nda şampiyon olan Ampute Futbol Milli Takımı, Ankara'ya geldi.

Dünya şampiyonu Ampute Futbol Milli Takımı, Ankara'ya geldi
Dünya şampiyonu Ampute Futbol Milli Takımı, Ankara'ya geldi
GİRİŞ 12.10.2022 02:35 GÜNCELLEME 12.10.2022 02:35
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ankara Esenboğa Havalimanı'na gelen teknik direktör Osman Çakmak, şampiyon sporcular ve bazı yöneticiler çiçeklerle karşılandı.

Burada gazetecilere açıklama yapan Osman Çakmak, futbolcuların maçlarda coşkuyla mücadele ettiğini söyledi. Oyuncuların sahaya karakterlerini koyduğunu belirten Çakmak, şu ifadeleri kullandı:

"2018 yılında kupayı Angola'ya vermiştik. Dünya Kupası'nı da o zamanda biz hak etmiştik. Ancak sonuçta penaltılara kaldık. Penaltıyı da ben kaçırmıştım. Kardeşlerim şimdi Angola'ya bir ders verdi, her yıla bir gol attılar. 4-1 net bir skorla dünya şampiyonu oldular. Ne mutlu bize ki bu coğrafyanın evlatlarıyız. Çocukların ayaklarına sağlık. İnşallah bundan sonraki hedefimiz aynı şekilde kupaya kardeş getirmek."

Bu arada Bangladeş'in Ankara Büyükelçisi Mosud Mannan da havaalanında karşılaştığı milli takımı ve yöneticileri tebrik etti.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Bilal 1 yıl önce Şikayet Et
    maşallah sizlere ampute milli takımımıza seviyoruz sizleri inşallah darısı diğer milli takıma
    Cevapla
  • tusem 1 yıl önce Şikayet Et
    Milli takım futbolcuşarına ve teknik heyetemizin emeklerine inançlarına sağlık. Seviyoruz sizi. Umarım diğer milli takım oyuncuları bundan kendilerine bir ders çıkartırlar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ampüte milli takımını tarihi başarıları nedeniyle yürekten kutluyorum. Azim ve mücadelesiyle tüm Türkiye'ye örnek oldular. Allah hepsinden razı olsun.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ampüte milli takımını yürekten kutluyorum. azimleriyle, coşkulu mücadeleriyle örnek oldular.
    Cevapla
  • Cerrah 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah tebrikler
    Cevapla