Yılmaz Vural: "Bana haksızlık ve ayıp ediliyor"

Türk futbolunun önemli figürlerinden olan Yılmaz Vural, "Dünyada iki spor akademisi bitirmiş futbolun içinde olan ve Türkiye'de yaşayan kaç kişi var? Bana haksızlık ve ayıp ediliyor" dedi.

Yılmaz Vural: "Bana haksızlık ve ayıp ediliyor"
Yılmaz Vural: "Bana haksızlık ve ayıp ediliyor"
GİRİŞ 08.10.2022 10:55 GÜNCELLEME 08.10.2022 10:55
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Uzun yıllardır Türk futbolunun içerisinde bulunan Yılmaz Vural, günümüz şartlarında yaşanan sorunlar ve kariyeri hakkında açıklama yaptı. Vural, Türkiye'nin kendisine haksızlık yaptığını ve altyapıdaki sorunların da devam ettiğini söyledi.

"Kuntz'un işi proje hazırlamak mı?"

Deneyimli teknik çalıştırıcı, yabancı teknik direktörlerle ilgili verdiği görüşte, "Getirmişsin göreve, ülkesinde 300 bin euro alamayacak birisine 3 milyon euro veriyorsun. Kuntz'a şimdi proje hazırlatıyorlar. Kuntz'un işi proje hazırlamak mı? Teknik açıdan da kimse planlama yapamıyor. Türkiye dinamikleri neyi kaldırır, yapısı ne? Türkiye de bu işin doğrusunu yapmak gerek. Herkes birbirini kandırıyor. Avrupa'yı gördüm, üniversite bitirdim. Kendi adıma üzülüyorum." ifadelerine yer verdi.



"Bana haksızlık ve ayıp ediliyor"

Türkiye'nin kendisine haksızlık yaptığını da altını çizerek belirten Yılmaz Vural, "Dünyada iki spor akademisi bitirmiş futbolun içinde olan ve Türkiye'de yaşayan kaç kişi var? Bana Türkiye haksızlık ediyor ve ayıp ediyor. Ben kimseye muhtaç olmadan yaşayacak ekonomiye de sahibim Allah'a şükür. İnsanlar bana güzel yakıştırmalar yapıyor. Her kurumun sevgisini kazanmış bir insanım. Ama günün sonunda bana haksızlık yapılıyor. Bu fikrimi de çekinmeden söylüyorum." cümleleriyle açıklamalarını sonlandırdı.

(Sporx)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 30
  • Fırat kalkanı 1 yıl önce Şikayet Et
    tez vakitte millî takımın başına getirilmeli yılmaz hoca...
    Cevapla
  • Kaşif 1 yıl önce Şikayet Et
    Teknik direktör aklı başında, oturup kalkmasını bilen, sözünü ölçüp tartıp söyleyen oturaklı ve olgun olmayı gerektirir. Hoplayıp zıplayan, duygularına hakim olamayıp kendini kaybeden, oyuncu döven, diline hakim olamayıp söven hafifmeşrep birine başta oyuncular saygı duymayacağı için önemli görevler tevdi edilmez.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Emin. Kardeşim ben Yımaz Vuralı bilmem ama 80 milyonluk bir ülkenin Milli takımının başına Milli olmayan bir yabancı getirmek ne demek. Ayıptır, yazıktır.
    Cevapla
  • Yoldaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın hocam sonuna kadar katılıyorum.
    Cevapla
  • Karakartal bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    Hocam iki üniversite bitiren 10 bin mühendisten 5-10 tanesi para kazanıyor diğerleri imrenerek kıskançlıkla bakıyor sende kuntz a kıskanarak imrenerek bakıyorsun dedikoduyla bu iş olmaz iki okul bitirdim diye diploman var diye olmaz tecrüben varmı tecrüben ? Kuntz maşallah alman milli takım tecrübesi var heeçç küçümseme işine bak
    Cevapla
  • Mehmed 1 yıl önce Şikayet Et
    Milli takım derken iyi araştır Kuntz u18 milli takim çalıştırmiş yorum yapmadan arastir önce bi ondan sonra yaz buraya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle