Sergen Yalçın için Hull City ve Milli Takım açıklaması!

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın'ın çalıştığı tüm takımlarda yardımcılığını yapan Murat Şahin, Sergen Yalçın hakkındaki iddialara cevap verdi.

Sergen Yalçın için Hull City ve Milli Takım açıklaması!
Sergen Yalçın için Hull City ve Milli Takım açıklaması!
GİRİŞ 27.09.2022 18:52 GÜNCELLEME 27.09.2022 18:52
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ta da yardımcılığını yapan Murat Şahin, Radyospor'a konuştu. Şahin, Hull City iddialarını cevapladı ve takımdan ayrılış süreçlerini anlattı.

Beşiktaş'ın eski yardımcı antrenörü, Beşiktaş'tan ayrılmalarına sebep olarak transferlerden verim alamamalarını gösterdi. Şahin, 9 transferin de katkı sağlamadığının altını çizerek, "Yaptığımız 9 transferin hiçbirinden beklediğimiz performansı alamadık. Bir takımda 9 futbolcudan verim alamamak kötü bir durum. Fakat hiçbir oyuncu takımı sabote etmeye çalışmadı. transferlerin %50'si bile başarılı olsa farklı bir durumda olabilirdik. Hiçbir transfer bize katkı sağlamadı ve süreç bizim ayrılmamıza kadar gitti" dedi.



Sergen Yalçın'ın Hull City'nin başına geçip geçmeyeceğine dair soruyu da cevaplayan Şahin, "Hull City sorusunu pas geçiyorum. Hedeflerimiz var. Herkes A Milli Takım'ın başına geçmek ister, büyük Avrupa takımlarının başına geçmek ister, 4 büyüklerin başına geçmek ister" dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Lafını dahi etmeyin.
    Cevapla
  • Hasanbb 1 yıl önce Şikayet Et
    Alın İsmail hocayı. Fenerde yaptıkları ortada. Kuntz iyi hoca ama kredisi bitti.
    Cevapla
  • kirşehirli 1 yıl önce Şikayet Et
    Millitakima emre ve ismail kartal okan biruk yakisir gerisi boş
    Cevapla
  • Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Mili takım Sergen’in işi değil kunt la devem etmeli takım
    Cevapla
  • Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Hocamı oynayacak kanı bozuk fotbolcu lar oynasın iki maçta da Eren Atay irfan Berkan son Maçka kerem Serdar durdursun hangisi sayım Serdar gürler ve Ferdi hariç hepsi kalektersiz fotbolcu lar kim ne yapsın kunt mu çıksın oynasın
    Cevapla
  • Sakarya-Karasu.... 1 yıl önce Şikayet Et
    Birde Türkçe yazabilsen !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle