Olaylı maçla ilgili 6 şüpheli adliyede

Amed Sportif Faaliyetler-Bursaspor maçı sonrası gözaltına alınan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Olaylı maçla ilgili 6 şüpheli adliyede
Olaylı maçla ilgili 6 şüpheli adliyede
GİRİŞ 27.09.2022 14:22 GÜNCELLEME 27.09.2022 14:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'da, 25 Eylül'de oynanan Amed Sportif Faaliyetler ve Bursaspor maçıyla ilgili sosyal medyaya yansıyan görsellere ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 6 kişi, adliyeye sevk edildi.

Diyarbakır Stadyumu'nda, 25 Eylül'de, TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta oynanan Amed Sportif Faaliyetler-Bursaspor maçıyla ilgili sosyal medyaya yansıyan görsellere ilişkin provokasyon içerdiği gerekçesiyle İçişleri Bakanlığı'nca soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda polis kamerasıyla tespit edilen 6 kişi, gözaltına alındı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. (DHA)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Ergin 1 yıl önce Şikayet Et
    Iki gün sonra serbest bırakırlar bundan dolayı adamlar bölucük faliyetlerine devam ediyor haine acınmaz sonra acınacak hale biz düşeriz
    Cevapla
  • Harun 1 yıl önce Şikayet Et
    Sançak anlamı olan şanlı bayrağımı yanında başka bayraklar acanlar o bölgeye ülkeye taşınabilirler hatta vatandaşlıktan da çıkartılmalılar .Bu olayın arkasında özgürlük havarileri Hdpliler var Rabbim onları iki cihanda zelil ve rezil etsin .Demirtaşın elinde 50 kişinin kanı var Diyarbekir olaylarında ama o hapisten kalkmış mektüp yazıp özgürlükcü havarisi oynuyor artist ne utanmaz ne namuzsuz bir kişilik .Allah islah etsin
    Cevapla
  • E vardar 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne 6 si koruyup kollamayin vatan hainlerini
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Amed isminin kaldırması için bu takıma süre verilmeli. Süresi içerisinde isimde herhangi bir değişikliğe gitmedikleri takdirde takım ligden atılmalı. Çünkü kullandığı isim bölücülük içeriyor. Ne demek Amed? Yani Diyarbakır olursa olmuyor mu? En büyük faşit bunlar Allah etmesin bunlar bu ülkede iktidar ortağı falan olurlarsa yokmu her yerin ismini Kürt ismi yaparlar. Bir de bize ayırımcılık yapılıyor diye ortalığı yaygaraya veriyorlar. Halbuki bunların eline fırsat geçse bunlar her yere Kürt ismi verirler.
    Cevapla