Orhanlıspor'un Mohamed Salah'ı Yasin Cengiz

Orhanlıspor'da Mısırlı yıldız Mohamed Salah'a benzerliği ile dikkat çeken Yasin Cengiz futbolseverlerin ilgi odağı oldu.

Orhanlıspor'un Mohamed Salah'ı Yasin Cengiz
Orhanlıspor'un Mohamed Salah'ı Yasin Cengiz
GİRİŞ 22.09.2022 14:17 GÜNCELLEME 22.09.2022 14:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Süper Amatör Lig'deki Tuzla temsilcisi Orhanlıspor'da Mısırlı yıldız Mohamed Salah'a benzerliği ile dikkat çeken Yasin Cengiz futbolseverlerin ilgi odağı... Liverpool'un dünyaca ünlü futbolcusu Mohamed Salah'a ikizi gibi benzeyen 2001 doğumlu sağ kanat oyuncusu Yasin Cengiz amatör olarak Futbol yaşantısına devam ediyor.

Gündüzleri bir cafe'de çalışan Yasin aynı zamanda başarılı bir kanat oyuncusu... Gördüğü ilgiden mutlu olduğunu belirten Yasin Cengiz; "İnsanlar gündüzleri işyerimde sürekli fotoğraf çektirmek istiyor. Futbol oynarken de rakip takımlar ve taraftarları fotoğraf çektiriyor. İnsanları kırmayarak tekliflerini kabul ediyorum. İnşallah futbol kariyerimiz de Salah'la benzer" ifadelerini kullandı.

Yasin Cengiz yeni sezonda da Orhanlıspor'da olduğunu belirterek hazırlıklarını sürdürdüğünü bildirdi.

Kaynak: Hürriyet

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Bir adam 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH muvaffak etsin..
    Cevapla