'Üç Büyükler'den Nathan Redmond'a transfer teklifi!

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Nathan Redmond için Southampton'a resmi transfer teklifinde bulundu.

'Üç Büyükler'den Nathan Redmond'a transfer teklifi!
'Üç Büyükler'den Nathan Redmond'a transfer teklifi!
GİRİŞ 06.09.2022 13:01 GÜNCELLEME 06.09.2022 23:15
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, yeşil sahaların ardından İngiltere'de de yarışa girdi.

İngiliz basınında yer alan habere göre Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Nathan Redmond için resmi transfer teklifinde bulundu.

İşte The Athletic'te konuya ilişkin yazılan o haber:

"Nathan Redmond, Premier Lig'de geçtiğimiz Perşembe günü transfer sezonunun kapanmasıyla beraber, Southampton'dan ayrılmaya hazır görünüyor. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, 28 yaşındaki kanat oyuncusunun bonservisini almak için resmi teklifte bulundu. Bournemouth, Wolverhampton ve Everton da geçtiğimiz günlerde Nathan Redmond ile ilgilenmişti. Ancak, resmi bir hamle gerçekleştirmediler. Bu transferler gerçekleşmeyince, Nathan Redmond Türk kulüplerinin iştahını kabarttı. 3 Türk takımı da, Southampton ile yaptığı görüşmelerde, 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncu için düşük bir meblağ teklif etti."

"Teklifi ileten kulüplerin, Nathan Redmond'a oldukça karlı bir anlaşma teklif yaptığı biliniyor. Nathan Redmond'un, gelen tekliflere son kararını vermek için beklemeye geçti."

Haberde, Nathan Redmond'un kulübü Southampton'ın, 2016 yılında Norwich'ten takıma katılan oyuncunun, kulübe yaptığı hizmetlerden dolayı transferinde zorluk çıkarmayacağı ifade edildi.

FAVORİ BEŞİKTAŞ

A Spor muhaberini Sercan Dikme, transferde Beşiktaş'ın daha avantajlı konumda olduğunu söyledi.

Dikme, siyah-beyazlı kulübün, Southampton'la yaptığı transfer görüşmelerinin olumlu ilerlediğini belirtti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Çepni 28 1 yıl önce Şikayet Et
    Fabrizio Romano: Nathan Redmond, Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın ilgisine karşın Beşiktaş'a transfer olmayı seçti. Şimdi inandın mı!!!
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Başka oyuncu yok 3 nüz birden talip olun ki fiyatıda 3 kat artsın
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunun menejeri iyimis, 1 oltayla 3 balik yakalamis
    Cevapla
  • nevizade 1 yıl önce Şikayet Et
    Çepni 28 yazdıklarına kadir dahi inanmaz.
    Cevapla
  • Çepni 28 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş isterse Beşiktaş'a gelir. Zaten futbolcuların birinci tercihi atmosfer ve ortamından dolayı Beşiktaş oluyor. Beşiktaş bu konuda Avrupa'da çok ünlü
    Cevapla
  • Çepni 28 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaç sefer yedi söyle bakalım? Hangi futbolcu Beşiktaş varken diğer takımları seçer? Dürüst ol herkes Beşiktaş'ta oynamak ister Beşiktaş farklı bir seviye. Taraftarı semti stadı Avrupa'da marka . Birileri tiner falan diye avutsun kendini gerçeği herkes biliyor. Beşiktaş'a özeniyorsunuz
    Cevapla
  • kepni34 1 yıl önce Şikayet Et
    ya kendine güldürme. Beşiktaş isterse beşiktaşa gelirmişmiş. kaç sefer transfer tokadı yediniz hala atıp tutuyonuz. tinerciler sizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle