Binlerce kişi adını ve soyadını Fatih Terim yapmak için başvuruda bulundu

İsmini ya da soyadını değiştirmek isteyenler için son başvuru tarihi 24 Aralık olarak duyuruldu. Adını soyadını Fatih Terim yapmak isteyen binlerce kişi başvuruda bulundu.

Binlerce kişi adını ve soyadını Fatih Terim yapmak için başvuruda bulundu
Binlerce kişi adını ve soyadını Fatih Terim yapmak için başvuruda bulundu
GİRİŞ 22.08.2022 19:47 GÜNCELLEME 22.08.2022 19:47
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Ad ve soyasında değişiklik yapmak isteyenler için Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü son başvuru tarihini duyurdu.

24 Aralık'a kadar yapabilecek

Genel Müdürlüğün sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, "vatandaşların, genel ahlaka uygun olmayan, gülünç olarak değerlendirilen, yazım ve imla hatası olan ad ve soyadı" değişikliği başvuruları, e-devlet aracılığıyla veya yazılı olarak ilçe nüfus müdürlüklerine 24 Aralık'a kadar yapabilecek.

19.756 vatandaş adını soyadını Fatih Terim yapmak istiyor

Galatasaray taraftarı için bir efsane olan teknik direktör Fatih Terim hayranlığı ise bu başvurularda ortaya çıktı.

Ad soyad değişimi için başvuruların başladığı günden bu yana 19.756 vatandaş, adını soyadını Fatih Terim yapmak için e-devlet üzerinden başvuruda bulundu. (Ajansspor)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 65
  • karahan 1 yıl önce Şikayet Et
    FATİH TERİM i bende sevmem lakin başarılaırnı takdir ederim. burada aptalca söver ginbi eleçtirenlen terimin tırnak kiri bile olamazlar. geçin geçin.
    Cevapla
  • göktürk 1 yıl önce Şikayet Et
    fatih term Türkiyede futbolda devrim yapmış tüm tdünyanın tanıdığı önemli bir futbol adamıdır. türkiyedeki klüpleirn rüyasında dahi göremeyeceği kadar kupa şampiyonluklar uefa ve avrupa süper kupa şampiyonudur. bu kupaları alırken öyle pendik spor çatalcaspr takımlarıynı değil arsenal realmadrid milan gibi takımları ezerek aldı... başarıyoı tahammüledemeyenler kırolar beyniniz 1700 lü yıllarda bile değil. tahammülsüzler. ama bern olsam adımı fatih term değil Fatih Sultan Mehmet koyardım. bu da ayrı mesele. ZATENM ADIM BÖYLE BENİM.
    Cevapla
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Para verseler yapmam
    Cevapla
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Ondan sonra Okan Hoca^'dan başarılı olmasını bekle, başının üstünde terim kılıcı dolaşırken...
    Cevapla
  • TIRIS 1 yıl önce Şikayet Et
    Adınızı Muhammed yapın da sizi adam sansınlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle